offline ![]() XxKlakierXx inżynier
![]() ![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() komandor inżynier
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() widar fachowiec
![]() |
Pytanie jaki budżet jesteś w stanie wyłożyć na te drzwi. W leroyu oglądałem ostatnio drzwi antywłamaniowe i było kilka ciekawych opcji. Natomiast te dobre kosztują ponad 3 tys złotych |
| |
offline ![]() erni doświadczony
![]() |
|
| |
offline ![]() Gocha kierownik
![]() ![]() |
trzeba zastanowić się na czym ci najbardziej zależy i ile
jesteś wstanie na nie wydać. |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() okruszek praktykant
![]() |
|
| |
offline ![]() jakub zawadzki kierownik
![]() |
|
| |
offline ![]() budującakobieta doświadczony
![]() |
|
| |
offline ![]() jakub zawadzki kierownik
![]() |
|
| |
offline ![]() Filip.Ru kierownik
![]() ![]() ![]() |
|
|
jakie drzwi?
«
Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi
Ostatnio na forum
- Drewniane okna Liczba postów: 84 Grupa: Montujemy o... Ja mam bardzo porządne okna od tej firmy https://www.pendragon.pl/okna/ i również nie wymieniłabym ich na inne. Okna kupiliśmy w bardzo przystępnej cenie wiec p...
- Okna drewniane czy plastikowe? Liczba postów: 276 Grupa: Montujemy o... Ja zdecydowanie wybrałbym okna z PVC. Są łatwiejsze w konserwacji i bardziej praktyczne w użytkowaniu, a jeśli komuś zależy na wyglądzie drewna – można im nadać...
- Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 280 Grupa: Montujemy o... Z tego co mi wiadomo to Gerda nie produkuje drzwi wewnętrznych, a jedynie zewnętrzne i wewnątrzklatkowe czyli coś a'la martom 55ki lub Wikędy Normale. Jest też....
- JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 313 Grupa: Montujemy o... Uszczelki jakie stosuje Wikęd są rzeczywiście przez pierwsze tygodnie sztywne (mowa o temperaturze 15*C i więcej, bo przy mrozach to wiadomo jak zachowa się usz...
- Jakie okna wybrać? Liczba postów: 642 Grupa: Montujemy o... Przy wyborze okien postawiłbym na sprawdzone rozwiązania. Warto zwrócić uwagę np. na systemy PVC Schuco, które cieszą się bardzo dobrymi opiniami. Wiem, że okna...