offline ![]() XxKlakierXx inżynier
![]() ![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() komandor inżynier
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() widar fachowiec
![]() |
Pytanie jaki budżet jesteś w stanie wyłożyć na te drzwi. W leroyu oglądałem ostatnio drzwi antywłamaniowe i było kilka ciekawych opcji. Natomiast te dobre kosztują ponad 3 tys złotych |
| |
offline ![]() erni doświadczony
![]() |
|
| |
offline ![]() Gocha kierownik
![]() ![]() |
trzeba zastanowić się na czym ci najbardziej zależy i ile
jesteś wstanie na nie wydać. |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() okruszek praktykant
![]() |
|
| |
offline ![]() jakub zawadzki kierownik
![]() |
|
| |
offline ![]() budującakobieta doświadczony
![]() |
|
| |
offline ![]() jakub zawadzki kierownik
![]() |
|
| |
offline ![]() Filip.Ru kierownik
![]() ![]() ![]() |
|
|
jakie drzwi?
«
Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi
Ostatnio na forum
- Jakie okna wybrać- opinie Anex Liczba postów: 41 Grupa: Montujemy o... Jeśli szukasz firmy specjalizującej się w energooszczędnych rozwiązaniach okienno-drzwiowych do domów jedno- i wielorodzinnych to polecam https://effra.pl/. Ok...
- Okna Domega - opinie Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... W województwie Łódzkim jest taka firma MB Okno. Korzystałam z ich usług i szczerze polecam jeśli chodzi o okna Łódź :)
- Montaż okien Liczba postów: 106 Grupa: Montujemy o... Szukasz idealnego rozwiązania do swojego wnętrza? Nasze plisy okienne na wymiar to doskonały wybór! Oferujemy produkty o wysokiej jakości w konkurencyjnych cena...
- okna pcv Liczba postów: 198 Grupa: Montujemy o... Ja mieszkam w Łodzi i korzystam tylko z MB Okno jeśli chodzi o okna Łódź. Chłopaki znają się na rzeczy :)
- Jakie okna wybrać? Liczba postów: 904 Grupa: Montujemy o... Wszystko zależy od budżetu siostry, ale jak to nowy budynek to może jeszcze lepiej pójść w okna aluminiowe? Jest taka firma MB Okno która ogarnia okna Łódź i of...