konserwacja dachu

« Powrót do grupy: Robimy dach

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

16 kwietnia 2018, 14:13

Zgadzam sie: good 0 bad

Szukałem i nie znalazłem podobnego tematu. Czy korzystacie z usług konserwacji dachu? Potrzebuję wyczyścić dach po zimie. Znalazłem w internecie firmę http://www.grupabiotop.pl/ która się tym właśnie zajmuje. Czy ktoś z obecnych na tym forum korzystał z ich usług? Wg informacji w internecie są dobrymi fachowcami, ale zawsze warto zapytać :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 kwietnia 2018, 14:01

Co do polecanej przez Ciebie firmy nie wypowiem się, bo zupełnie ich nie znam :) Ale mogę Ci polecić firmę, z której usług ja korzystałam, gdy mój dach wymagał naprawy i malowania : Integro Dach,u mnie sprawdzili się super, robota zrobiona szybki i dobrze. Tutaj masz ich stronkę:www://integro.com.pl

Ten post był edytowany przez PatrycjaWarchol dnia: 17 kwietnia 2018, 14:01
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 kwietnia 2018, 19:04

Ja na szczęście wybierając dachówkę ceramiczną z zabezpieczeniem angobą nie mam takich problemów. Pokrycie pomimo mijających lat wygląda pięknie i nadal nie ma żadnych przecieków.

Zgłoś | Cytuj | Link

1 czerwca 2018, 01:07

I super :) A czy widziałeś już Porek456 że Braas wprowadził do swojej oferty również blachodachówki panelowe Quadro i Decra.

Zgłoś | Cytuj | Link

17 czerwca 2020, 16:04

Zarówno ze względu na jakość wykonania elementów, trwałych kolorów dachówek i blachodachówek oraz jedne z najniższych nasiąkliwości materiału i zabezpieczenia przed porastaniem i zabrudzeniami polecam zwrócić uwagę na ofertę przygotowaną przez Braas, a na ich stronie teraz znajdziesz dokładne informacje również w zakresie ich certyfikowanych dekarzy.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 września 2020, 09:31

Uważam, że warto pójść w kierunku dachówki ceramicznej bądź cementowej, szczególnie że pozytywnie zaskakują jakością propozycji, dobrymi warunkami gwarancyjnymi i jednocześnie różnorodnością wersji modeli i kolorów.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 listopada 2020, 09:55

hej, jeśli planujecie konserwację w przyszłości, pamięajcie, by zaopatrzyć dach w odpowiednie zabezpieczenie przed upadkiem z wysokości - polecam profesjonalne asekuranty dachowe od firmy Accen.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 listopada 2020, 09:55

Dobre pokrycie dachowe + odpowiednia izolacja to połączenie wręcz idealne jeżeli chodzi o dach, także dobrze że Braas wprowadził do swojej oferty nie tylko pokrycia dachowe ale również bogatą ofertę akcesoriów do stworzenia pewnego dachu na długie lata z "jednej ręki" i przy współpracy z Icopal skuteczne systemy hydroizolacji zarówno dla dachu, jak i fundamentów.

Zgłoś | Cytuj | Link

16 grudnia 2020, 09:17

Jeżeli ktoś z was szuka firmy, która bez problemu dostarczy materiały samoprzylepne potrzebne w budownictwie do polecam zapoznać się z oferta firmy https://www.duo-strzelin.pl/. W ofercie firmy znajdziemy : taśmy dwustronne samoprzylepne, włókniny samoprzylepne wzmacniające, pianki polietylenowe samoprzylepne, taśmy bawełniane samoprzylepne czy
taśmy do suchej zabudowy w bardzo dobrej cenie.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 maja 2021, 19:03

Na pewno jeśli chodzi o hydroizolację dachu warto tutaj wymienić markę Icopal a dokładnie system Szybki Syntan SBS to połączenie nowoczesnych technologii Szybkich kauczuków SBS i długowiecznych syntetyków. Co również ważne zapewniają prawidłową wentylację i hydroizolację pokrycia dachu przez wiele długich lat i gwarancją aż 45 letnią.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Chcę rozbudowac poddasze. Liczba postów: 11 Grupa: Robimy dach Fachowcy świadczący usługi dla domu lub mieszkania, oprócz przeprowadzania napraw, powinni również doradzać w wyborze najlepszego sposobu usunięcia usterki i do...
  • Dach ,papa termozgrzewalna Liczba postów: 53 Grupa: Robimy dach Aby konstrukcja dachu na wiele lat zachowywała swoją estetykę i trwałość, powinieneś pamiętać o użyciu wysokiej jakości materiałów na podbitkę dachową. To jeden...
  • Remont dachu i malowanie Liczba postów: 24 Grupa: Robimy dach Nowoczesne wnętrza coraz częściej łączą kuchnię z salonem, dlatego kuchnie na wymiar w Poznaniu stają się dla wielu osób naturalnym rozwiązaniem. Przeglądając o...
  • Jakie wkrety wybrać ? Liczba postów: 7 Grupa: Robimy dach Mogą być jak najbardziej takie ale musisz pamiętać aby były wykonane ze stali nierdzewnej.
  • malowanie dachu z blachy Liczba postów: 155 Grupa: Robimy dach Przy zardzewiałym dachu najpierw trzeba ocenić, czy blacha jeszcze się trzyma, czy już kwalifikuje się do wymiany. Rdza wymaga mechanicznego oczyszczenia do zdr...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20418 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 381

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >