![]() Gość: milka praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() nezi5 fachowiec
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() specstrong inżynier
![]() |
|
| |
offline ![]() darful majster
![]() |
|
| |
![]() Konto usunięte praktykant |
Na właścicielach nieruchomości spoczywa obowiązek wywieszenia tabliczek z numerem domu. Nie jest to obowiązek państwa czy też gminy, na terenie której położona jest nieruchomość. Jest to o tyle istotne, że za brak tabliczki możemy być ukarani mandatem. Taką tabliczkę z numerem domu łatwo kupić w sieci, np. w tym sklepie https://www.drukarnia-wojewoda.pl/41-numery-d omu. |
| |
Reklamy Google |
nadanie numeru domu
«
Powrót do grupy: Zanim wybudujesz dom
Ostatnio na forum
- Wycinka drzew Liczba postów: 6 Grupa: Zanim wybud... Akurat pielęgnacja i wycinka drzew Kraków to usługi, które zapewniają nie tylko bezpieczeństwo, ale i estetykę ogrodu. Profesjonalna ekipa zajmuje się zarówno p...
- Praca dla Kosztorysanta Liczba postów: 11 Grupa: Zanim wybud... W takim razie jeżeli przyszedł moment na zmianę pracy, jednak chcielibyście do tego podejść w odpowiedni sposób sprawdzając sobie różne możliwości zawodowe i te...
- Domek letniskowy Liczba postów: 31 Grupa: Zanim wybud... A jeśli planujesz otwarcie ośrodka wypoczynkowego lub potrzebujesz zakwaterowania dla pracowników sezonowych? Zamiast inwestować w drogie budynki, postaw na kon...
- podatki i oplaty lokalne Liczba postów: 14 Grupa: Zanim wybud... Jak najbardziej jeśli prowadzimy własną działalność to ja również jestem zdania, że coraz więcej na sam temat podatków powinniśmy wiedzieć. Jak dla mnie bardzo....
- Budowa domu ,a działka rolna? Liczba postów: 22 Grupa: Zanim wybud... Ostatnio natknąłem się na ofertę, która może zainteresować osoby szukające też na swoją działkę i czas budowy przygotowaną przez firme Amigo. To producent, któr...