okna pcv

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 11 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

28 listopada 2018, 15:35

Zgadzam sie: good 0 bad

Szukasz firmy zajmującej się oknami, to ja bardzo polecam firmę http://oknaidrzwi1.pl/oferta/okna-pcv/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 grudnia 2018, 07:40

W kwestii dobrych i solidnych okien pcv, polecam zerknąć również na nasze kolekcje Hemos.pl gdzie teraz w grudniu znajdziesz szereg promocji i rabatów.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 stycznia 2019, 08:50

Ja natomiast wole stawiać wyłącznie na firmę z duży doświadczeniem jeżeli chodzi o realizację jak i producenta co do którego mam pewność, że jego produkty są najwyższej jakości. Dlatego ze swojej strony polecam zwrócić uwagę na ofertę firmy Domena Poznań w której również znajdziesz okna OknoPlast PCV w dobrej cenie i jednocześnie świetnych parametrach technicznych oraz dobrej gwarancji.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 marca 2019, 10:02

Jeżeli mieszkacie w województwie zachodniopomorskim to skontaktujcie się z firmą www.okna-dsystem.com.pl Zajmują się stolarką okienną i są w tym naprawdę dobrzy. Sam mam okna PCV od nich i jestem z nich bardzo zadowolony.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 marca 2019, 13:20

W zachodniopomorskim działa też firma produkująca okna w systemach Schuco – Marsel, Dobry wybór jeśli chodzi o jakość wykonania, parametry i estetykę. Co warte pochwalenia, bardzo dobrze znają się na ciepłym montażu, więc można mieć pewność, że energooszczędne okna będą spełniać swoją funkcję.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 marca 2019, 22:01

Zamontowaliśmy okna, ale i bramę z oferty Omikron http://omikronkoszalin.pl/ Znajomy polecił mi ich jakość, która faktycznie jest bardzo porządna i charakterystyczna. Właśnie na takim efekcie nam zależało!

Zgłoś | Cytuj | Link

13 marca 2019, 22:20

Okna PCV są zdecydowanie najlepszym wyborem. Modnym, solidnym, zdobiącym każdy, współczesny polski dom. My na przykład wybraliśmy okna z oferty https://profiline.com.pl , ktore zrobiły na nas super wrażenie!

Zgłoś | Cytuj | Link

5 kwietnia 2019, 07:07

Ja ostatnio kupiłem sobie bardzo fajne okna i jestem z nich niesamowicie zadowolony.Każdy mi zazdrości tych okien.

Zgłoś | Cytuj | Link

13 kwietnia 2019, 16:28

Okna PCV do tylko okna Drutex, modele z serii IGLO to duża oszczędność ogrzewania dzięki świetnym właściwością termicznym. Oraz bezpieczeństwo dla całego domu przez zastosowanie dwóch zaczepów antywyważeniowych w standardzie. Do tego bogata kolorystyka systemów umożliwiająca dowolną aranżację wnętrza, w ofercie dostępne są 43 barwy oklein.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 kwietnia 2019, 00:37

Czemu w dyskusji nie zwraca się na jakość montażu? Przecież nie kupujemy nowoczesnych okien PVC po to aby postawić je sobie w salonie i oprzeć o ścianę... Produkty takie jak okna są nierozerwalnie związane z montażem i to od instalacji zależy czy finalnie będziemy z nich zadowoleni. Nie ma znaczenia czy wybierzesz tanie okna firmy Drutex, czy zdecydujesz się na okna z półki premium - jeśli ich montaż zostanie źle wykonany będzie to generowało problemy z eksploatacją oraz koszty w okresie użytkowania. Wybierając okna zwróć największą uwagę na firmę, która będzie je montować. Na samym początku poszukaj w internecie fachowych artykułów https://www.oknakrakow.pl , z których dowiesz się na co należy zwrócić szczególną uwagę i o co zapytać sprzedawcę.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 11 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Gdzie kupić okna antywłamaniowe? Liczba postów: 10 Grupa: Montujemy o... Tego typu okna w niższej cenie oraz przy fachowym doradztwie,pomocy- znajdziesz na www.HurtOkien.pl gdzie serdecznie zapraszamy.
  • jakie okno do łazienki wybrać Liczba postów: 12 Grupa: Montujemy o... Ja myślę, że lepszym wyborem do łazienki są okna PCV Łódź bo jest to miejsce narażone na występowanie wilgoci, a okna z PCV są łatwiejsze w utrzymaniu czystości...
  • Drzwi zewnętrzne do mieszkania w bloku Liczba postów: 60 Grupa: Montujemy o... Pytanie raczej dotyczy tego jakie drzwi kupić, a nie w jakiej firmie. Mimo, że mam stronę internetową z końcówką ".pl" to nie znaczy, że obsługuję całą PL w pom...
  • Jakie okna wybrać? Liczba postów: 906 Grupa: Montujemy o... Podczas wykańczania domu ważne jest, by zadbać nie tylko o okna, ale też o detale elewacyjne, które mogą znacząco wpłynąć na wygląd i funkcjonalność budynku. Dr...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 568 Grupa: Montujemy o... Raczej mało kogo stać na drzwi na wymiar. Zazwyczaj robi się wymiar otworu drzwiowego dopasowany pod docelowe drzwi. Czasem zostawia się trochę więcej miejsca.....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20789 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 223

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >