offline grommy inżynier 
                 | 
												|
| 
						 | |
| Reklamy Google | |
offline green6 fachowiec 
                 | 

A o jaki towar chodzi? Bo znajomy opony wysyła za pośrednictwem https://www.pogotowiepaletowe.pl/tania-wysylk a-opon-kurierem . Nie ma z tym żadnego problemu, przesyłka jest paletowa czyli taka która dopuszcza wymiary inne niż standardowe  | 

| 
						 | |
| Reklamy Google | |
offline MariaWolek inżynier 
                 | 
												|
| 
						 | |
offline sukiennicka majster 
                 | 

Teraz już nie ma problemów z takimi przesyłkami, oferty kurierów są bardzo szerokie i starają się oni o każdego klienta. Ja ostatni znalazłam także opcję jaką jest kurier na Ukrainę przez serwis Furgonetka. Najłatwiej jest korzystać z brokerów, szybko i wygodnie nadacie tu paczkę wykorzystując najlepszą, najbardziej korzystną dla was opcje.  | 

| 
						 | |
Gość: JinainsTearry praktykant  | 
												|
| 
						 | |
| Reklamy Google | |
offline kastell inżynier 
                 | 

Wydaje mi się, że pewnie musisz zlecić to jakieś firmie zewnętrznej to znaczy nie musisz, ale będzie to najrozsądniejsze bo masz pewność jakości i tego, że paczka zostanie dobrze zapakowana. Jakbym miał link do takiej firmy to bym Ci dał, ale niestety nie mam i sam sobie musisz poszukać. Powodzenia!  | 

| 
						 | |
offline kej_say fachowiec 
                 | 

TO ja polecam wam zamawiać kuriera tutaj https://www.fastpost.pl/ bo jest najtaniej i szybko załatwicie sprawę. Obsługa pomoże w razie jakbyście nie wiedzieli jak zapakować paczkę, bezpośrednio u firm kurierskich wychodzi drożej.  | 

| 
						 | |
Gość: Evaatmox praktykant  | 
												|
| 
						 | |
Gość: Kiaatmox praktykant  | 
												|
| 
						 | |
offline Dzena praktykant 
                 | 

ParcelABC oferuje taką usługę. Sam często tego używam i jestem bardzo zadowolony z jasnych warunków, a cena jest prawdopodobnie jedną z najniższych, jakie widziałem. Niedawno wysłałem paczki do Holandii w ciągu 2 dni. Wydaje mi się to bardzo szybkie. I paczka nie została uszkodzona  | 

| 
						 | 
paczka z niestandardowymi wymiarami
« 
				Powrót do grupy: Trudne tematy

Ostatnio na forum
- profilaktyka stomatologiczna Liczba postów: 78 Grupa: Trudne tema... Witam wszystkie osoby, które są zainteresowane tematem naszej rozmowy. Jeżeli szukacie sprawdzonych usług stomatologicznych w Krakowie, to osobiście polecam Wam...
 - Pieniądze - inwestowanie Liczba postów: 364 Grupa: Trudne tema... Polecam wejście we Freedom24 i rozpoczęcie działania z nimi. Siedzę w tym już długo i widzę, jak to działa. Wiadomo - inwestowanie wiąże się z ryzykiem, ale po....
 - w trosce o samochód Liczba postów: 152 Grupa: Trudne tema... Wielu znajomych, którzy kupują samochody, ma zawsze to samo pytanie – czy lepiej brać od dealera, czy jednak szukać czegoś w komisie. Szczególnie w przypadku Hy...
 - Jaki samochód dla kobiety? Liczba postów: 47 Grupa: Trudne tema... Jeżeli zastanawiacie się nad zakupem samochodu, to polecam Wam sprawdzić stronę https://pancars.pl/licytacje-aut/ , gdzie znajdziecie ofertę firmy Pancars, któr...
 - Jaki samochód dla rodziny? Liczba postów: 429 Grupa: Trudne tema... Jeśli ktoś rozważa import samochodu, to Japonia to naprawdę ciekawa opcja. Tam auta są zadbane, a kultura serwisowa stoi na wysokim poziomie. Ja akurat trafiłem...