offline przemek986 fachowiec
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: bonko7858 praktykant |
Pompy ciepła i generalnie wszystkie części instalacyjne zamawiam aktualnie głównie z hurtowni Swatt (prowadzą sprzedaż online -swatt.pl). Szybka wysyłka, dobra obsługa, można zawsze dopytać o parametry, dostępność, generalnie nie przeciągają dostaw w czasie. Jeśli mam dostać towar na konkretny dzień to rzeczywiście dostaję |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Tsula praktykant
|
|
|
| |
offline Kapitan kierownik
|
|
|
| |
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: redby praktykant |
Wszystkim, którzy zdecydują się na pompę ciepła polecam firmę www.ziso.net.pl Zajmują się oni montażem pomp ciepła i instalowaniem instalacji sanitarnych. Korzystałem z ich usług i mogę potwierdzić, że wykonują oni swoją pracę bardzo dobrze. |
|
| |
Gość: damekSR praktykant |
|
|
| |
|
|
|
| |
offline budowniczymichal fachowiec
|
|
|
| |
offline Eldon32 fachowiec
|
W zakresie porządnej pompy ciepła o wysokiej sprawności to tutaj jak najbardziej mogę polecić Wam, żebyście również wzięli pod uwagę ofertę też Manta u których będziecie mogli znaleźć takie rozwiązania, jak pompa Ciepła 12kW 3F MONOBLOK CO + CWU AIWA JAPAN to wersja 12,0kW, zasilanie 3-fazowe, ze sterownikiem przewodowym. Modele marki AIWA produkowane są z najwyższej jakości podzespołów najlepszych japońskich producentów. |
|
|
pompa ciepła
«
Powrót do grupy: Ekologiczny i energooszczędny dom
Ostatnio na forum
- Klimatyzacja w mieszkaniu – jaki mamy wybór, o czy... Liczba postów: 22 Grupa: Ekologiczny... Jeśli ktoś prowadzi laboratorium i szuka rzetelnego dostawcy, to Klimatest - https://www.klimatest.eu/katalog/grupa-u rzadzen/tensometry dobrze się sprawdza. Zam...
- Darmowe ogłoszenia ofert pracy Liczba postów: 14 Grupa: Ekologiczny... MG Solutions chwalone jest też za dobry kontakt po rozpoczęciu pracy. Ludzie piszą, że agencja nie znika po podpisaniu umowy i zawsze można zadzwonić, jeśli coś...
- Olej konopny CBD Liczba postów: 37 Grupa: Ekologiczny... Z ciekawości weszłam w temat i trafiłam na info o tym, jak mocne działanie ma krwawnik. Taki olejek z krwawnika jest podobno super przy skórze podrażnionej i za...
- Montaż domofonu w domu Liczba postów: 5 Grupa: Ekologiczny... You should definitely set up a camera and link it to your phone; these kinds of things are taken care of. car games
- Logopeda Kraków Liczba postów: 2 Grupa: Ekologiczny...