offline ![]() dodzo majster
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() komandor inżynier
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Konto usunięte praktykant |
|
| |
offline ![]() balbinka majster
![]() |
|
| |
offline ![]() wronie doświadczony
![]() |
tutaj jest całkiem oryginalne: http://www.domplusdom.pl/mebel/one?group=4878%2C4894, w ogóle na tej stonce możesz znaleźć świetne pomysły na aranżację wnętrz. Ja już parę pomysłów wcieliłem w życie z doskonałym skutkiem, w moim gabinecie każdy czuje z kim ma do czynienia... |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() waclaw majster
![]() |
A dla mnie przedstawione propozycje nie są dobrym
pomysłem. |
| |
offline ![]() gabibi inżynier
![]() |
|
| |
offline ![]() Doradca IKEA-Warszawa doświadczony
![]() |
Po licznych konsultacjach z psychologami biznesowymi, specjalistami od mowy ciała, projektantami wnętrz... znaleźliśmy solucję:) Twoje krzesło musi być duże(takie żebyś mógł oprzeć głowę)wygodne, z oparciami pełną regulacją i na kółkach. Krzesła dla gości muszą być mniejsze, już nie tak wygodne jak twoje, bez zagłówka, nie potrzebują też kółek. Ta propozycja kubełkowa powyżej jest ok:) |
| |
offline ![]() sylwek praktykant
![]() |
Dobrze dobrane meble biurowe to podstawa wydajnej i przyjemnej pracy. Warto zapoznać się z ofertą firmy Mikomax. Z pewnością znajdziecie tam dla siebie ładne, designerskie, ale i funkcjonalne krzesła. |
| |
offline ![]() fortitudo moderator
![]() ![]() |
|
|
pomysł na gabinet
«
Powrót do grupy: Ciekawe pomysły
Ostatnio na forum
- KAMERY, systemy zabezpieczeń, alarmy Liczba postów: 81 Grupa: Ciekawe pom... Przerabiałem temat wiązek do automatyki przemysłowej i większość firm robiła wszystko „na oko”. Dopiero jak ogarnąłem wiązki kablowe od Teknosystem, zobaczyłem....
- Pomysł na wakacje Liczba postów: 691 Grupa: Ciekawe pom... Jeżeli marzą ci się wakacje w pięknym miejscu oraz wysoki standard to postaw na ten mazurski ośrodek https://pieknybrzeg.pl/ Nie dość że oferuje masę atrakcji d...
- Zakładanie firmy Liczba postów: 3 Grupa: Ciekawe pom... Moi Drodzy, mój mąż postanowił założyć firmę budowlaną i zastanawia się nad logotypem. Znalazł o tym dość ciekawe informacje na tym blogu, ale chciałby wiedzie...
- Stolik kawowy Liczba postów: 42 Grupa: Ciekawe pom... Różne stoliki kawowe znajdziesz tutaj. Najfajniejsze są te glamour srebrne lub złote :)
- Tapety dekoracyjne Liczba postów: 391 Grupa: Ciekawe pom... Ktoś z Was zmieniał ostatnio wystrój salonu bez robienia całego remontu? Ja zacząłem od ścian i powiem Wam, że tapeta potrafi zrobić robotę. Przeglądając różne....