offline thalia doświadczony
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline magnolia praktykant
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: marksosn praktykant |
|
|
| |
Gość: kapec praktykant |
lubię czasami coś tam podłubać w domu i mam też kilka rzeczy od ryobi, ich elektonarzędzia maja nieżłą cenę i tez jakość wykonania jest w porzadku, jest sporo modeli z silnikami bezszczotkowymi, które są bardziej trwałe i myślę ze jeśli kupowąc coś na dłużej to wlaśnie z taką technologią |
|
| |
offline Piotrek122 kierownik
|
Ja również bardzo lubię czas od czasu pomajsterkować w domowym zaciszu. Mam świetną kolekcję elektronarzędzi. Jakiś czas temu również zdecydowałem się na zakup akumulatora nimh, który dużo lepiej sprawdza się w drobnych urządzeniach. Więcej na temat akumulator nimh można przeczytać na https://hybryd.com.pl/pl/informacje/baterie/b aterie_niklowo-wodorkowe_nimh_ht/. Macie tutaj bardzo fajne informacje na temat baterii niklowo-wodorkowych, każdy kto chociaż troszkę interesuje się elektronarzędziami powinien poczytać na temat tych baterii. |
| Ten post był edytowany przez Piotrek122 dnia: 23 lutego 2022, 15:27 | |
|
| |
| Reklamy Google |
sprzęt do majsterkowania
«
Powrót do grupy: Trudne tematy
Ostatnio na forum
- praca i co dalej Liczba postów: 234 Grupa: Trudne tema... W dzisiejszych czasach coraz więcej osób szuka elastycznych sposobów na dodatkowy zarobek. Trafiłem na opcję, która pozwala sprzedawać produkty kosmetyczne wedł...
- Dobry warsztat samochodowy Liczba postów: 855 Grupa: Trudne tema... Zastanawiasz się, jak można zoptymalizować koszty jazdy? Instalacja LPG to jeden ze sposobów na oszczędności. Jeśli ktoś zastanawia się nad taką inwestycją, war...
- Pomoc drogowa Liczba postów: 21 Grupa: Trudne tema... Potrzebuję lawety na jeden dzień, żeby przewieźć auto po zakupie i wolę zrobić to sam, bez zlecania firmom transportowym. Przeglądam różne opcje i trafiłem na o...
- w trosce o samochód Liczba postów: 158 Grupa: Trudne tema... Przy wyborze auta sporo osób zapomina o historii serwisowej. W Selekt https://scandinavia.volvocars-partner.pl /kampanie/selekt/ masz to wszystko od razu ogarnię...
- Sposób na zdrowie Liczba postów: 643 Grupa: Trudne tema... Nanili to marka, która wie, jak ważna jest pielęgnacja cery problematycznej. Kosmetyki tej firmy powstały z myślą o osobach borykających się z trądzikiem młodzi...