Agregaty prądotwórcze

« Powrót do grupy: Trudne tematy

16 października 2015, 11:20

Zgadzam sie: good 0 bad

Poszukuję agregatu prądotwórczego na plac budowy. Znacie jakieś firmy zajmujące się sprzedażą takich agregatów? Jest może możliwość wypożyczenia takiego agregatu, zamiast jego kupna?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 października 2015, 13:40

O ile wiem to istnieje możliwość wypożyczenia takiego agregatu, ale nie wiem na jakich warunkach, ani czy to się opłaca. Różnego rodzaju agregaty (otwarte, w obudowie, kontenerze) znajdziesz tutaj http://www.agregatypradotworcze.org - dostarczają je za darmo w całym kraju, chyba, że coś się zmieniło.

Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 16 października 2015, 15:28
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 marca 2016, 12:04

A do niewielkiej firmy co polecicie?

Zgłoś | Cytuj | Link

24 marca 2016, 09:57

Wszystko zależy od tego jakiej mocy urządzenia posiadasz oraz jakie konkretnie.O ile do użytku domowego wystarczyłby Ci agregator jednofazowy to do firmy zdecydowanie lepiej jest zainwestować w profesjonalny agregator 3-fazowy. Dopytaj się w tej firmie:
http://eneria.pl/

Jest to na chwile obecną największy dystrybutor agregatorów na Polskę. Doradzą Ci co wybrać.

Zgłoś | Cytuj | Link

25 grudnia 2016, 17:45

Mam fermę drobiu. Bez awaryjnego zasilania ani rusz. Agregat marki Genus polecił mi inny hodowca drobiu. Firmę można znaleźć na stronie agromoc.pl. Polecam.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Skuteczna reklama dla e-biznesu? Liczba postów: 289 Grupa: Trudne tema... Marketing internetowy potrafi przytłoczyć – tyle narzędzi, kanałów i technik. Dlatego warto czasem sięgnąć po przystępne podsumowanie. Przypadkiem trafiłem na h...
  • Wulkanizacja Liczba postów: 62 Grupa: Trudne tema... Potrzebujecie solidnych materiałów wulkanizacyjnych, które sprostają wymaganiom Waszych pojazdów? To miejsce, które warto odwiedzić: https://swistowski.pl/pl/ F...
  • Hurtownia opakowań Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Hurtownia opakowań - jaką polecacie? Chciałabym zaopatrzyć restaurację w solidne opakowania gastronomiczne na dania na dowóz.
  • elektronarzędzia akumulatorowe Liczba postów: 10 Grupa: Trudne tema... Doodle Jump may be easy to play, but there is no denying the fact that it is highly addictive. When you reach a new score, you feel a surge of satisfaction rus...
  • profilaktyka stomatologiczna Liczba postów: 71 Grupa: Trudne tema... Mój dotychczasowy gabinet niestety zakończył działalność, więc rozglądam się za nowym miejscem, gdzie mogłabym kontynuować leczenie zachowawcze. Na liście pojaw...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19814 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 317

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >