Akwarium w gabinecie - co sądzicie

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

16 stycznia 2018, 09:22

Zgadzam sie: good 0 bad

Akwarium zawsze wygląda świetnie o ile potrafi się o nie zadbać. Sam miałem w domu dwa dość duże akwaria i wyglądały świetnie, ale wymagały nieco wysiłku i czasu. Niestety musiałem je zlikwidować, bo po przeprowadzce nie miał kto się nimi zajmować i przestały wyglądać estetycznie.
Gdybym tylko miał miejsce, z pewnością w nowym mieszkaniu też zdecydowałbym się na taką dekorację. :))

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 lutego 2020, 22:02

Też zawsze chciałem mieć akwarium

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 lutego 2020, 22:05

My sobie takie akwarium zafundowaliśmy.. Jest naprawdę duże, stanowi jakby przegrodę u nas w gabinecie i prezentuje się doskonale. Realizacją zajął się szklarz AR-GLASS z Lublina https://arglass.pl/. Ciężko było znaleźć kogoś, kto by się podjął takiego zamówienia, ale oni dali rade i spisali się na 6+, cenowo też wyszło super, polecam serdecznie.

Zgłoś | Cytuj | Link

19 stycznia 2021, 10:18

Ja uważam, że to znakomity pomysł. Sam od dłuższego czasu posiadam w gabinecie akwarium: https://panaqua.eu/zestawy-do-akwarium/13258- juwel-rio-240-zestaw-bialy-helialux-spectrum.html. Zestaw jest bardzo dobrze wyposażony, nowoczesny i elegancki. Akwarium robi duże wrażenie na wszystkich moich klientach.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 lipca 2021, 12:19

Moim zdaniem akwarium w gabinecie to strzał w dziesiątkę. Może to całkowicie odmienić wnętrze. Jednakże trzeba pamiętać, żeby o te rybki w akwarium dbać, bo jest z tym trochę pracy. Trzeba im zapewnić rośliny akwariowe, dobrą karmę, itp.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 lipca 2021, 08:27

Całkiem fajny pomysł, o ile wiesz, jak potem o te rybki zabrać i masz czas/chęć się tym zajmować.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 listopada 2021, 08:56

Ale zdajecie sobie sprawę, że zrobienie takiego akwarium to nie taka prosta sprawa jeżeli chcemy mieć spektakularny efekt?. Ja tak myślałem i swoje pierwsze akwarium zrobiłem bez żadnej wiedzy i musiałem je szybciej zlikwidować niż założyłem. Jakiś czas temu pomysł z akwarium narodził się na nowo ale podszedłem do tematu bardziej rozsądniej i zamówiłem do biura firmę, która takie akwarium wykonała. Firma https://reefguard.pl/# przyjechała wszystko bardzo profesjonalnie zrobiła i mogłem obserwować jak pracują profesjonaliści….gdzie tam ja i moja wiedza. Akwarium jest przepiękne i każdego dnia mogę podziwiać podwodny świat mojego akwarium morskiego a moi klienci zamiast skupiać się na rozmowie ze mną patrzą w akwarium :)

Zgłoś | Cytuj | Link

7 stycznia 2022, 14:41

Jeśli chcesz zrobić akwarium we własnym gabinecie to polecam akwarium morskie. Co prawda jest więcej roboty, ale efekty mogą być nieziemskie!

Zgłoś | Cytuj | Link

12 stycznia 2022, 13:35

Całkiem ciekawy pomysł, chociaż mam wrażenie, że akwaria wyszły już z mody.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 grudnia 2022, 09:04

Takie akwarium będzie się prezentowało niesamowicie a dodatkowo jeśli chcesz je wzbogacić o niesamowite i wyjątkowe okazy to koniecznie zajrzyj do oferty sklepu https://coralland.pl/kategoria-produktowa/zwierzeta/koralowc e-lps. Dzięki ich profesjonalnemu podejściu i dążeniu do zadowolenia klienta masz pewność że zakupione rybki czy koralowce są zdrowe ponieważ po przybyciu przechodzą kwarantannę. Ich bogata oferta rybek morskich i koralowcy, sprawi że znajdziesz dla siebie najlepsze okazy. Polecam szczerze to miejsce nie tylko ze względu na fachowość ale także konkurencyjne ceny.

Ten post był edytowany przez kamila.nowa dnia: 21 grudnia 2022, 09:05
Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Elementy urządzeń przemysłowych Liczba postów: 31 Grupa: Ciekawe pom... Brawl Pirates is a fast-paced pirate-themed instant win game for players in India who prefer simple mechanics and short rounds. Instead of reels, paylines, or l...
  • Lepszy wieszak czy stojak na rower? Liczba postów: 69 Grupa: Ciekawe pom... Według mnie zakupy w sklepach internetowych to spora wygoda i oszczędność czasu. Dlatego polecam Wam stronę https://rowery-colex.pl/ , na której znajdziecie ofe...
  • Farby kolorowe dla alergików Liczba postów: 318 Grupa: Ciekawe pom... Ciekawe rozwiązania
  • Pomysł na wakacje Liczba postów: 714 Grupa: Ciekawe pom... Natknęłam się ostatnio na Oasis Tours szukając Cypru i spodobało mi się że to touroperator z własnym produktem a nie agregator który tylko przetransferuje cię d...
  • Witryna. Liczba postów: 26 Grupa: Ciekawe pom... Sugar Rush 1000 is one of the most exciting slot games I’ve tried recently. The colorful candy theme makes it fun, while the gameplay keeps you hooked with ever...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20931 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 229

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */