Sklep meblowy zona-design opinie

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

28 maja 2019, 16:52

Zgadzam sie: good 0 bad

Hej kupował ktoś może meble ze sklepu https://zona-design.pl/ Widziałem tam dość tani narożnik do salonu tylko jestem ciekawy jak z jakością mebli w tym sklepie, aby po roku czasu nie trzeba było go wymieniać.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 maja 2019, 16:54

Polecam mam już 3 rok sofę w salonie właśnie ze sklepu zona-design i mimo 4 prań wygląda jak nowa.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 maja 2019, 17:17

Dzięki za informację. zamówię ten narożnik ze sklepu zona-design jest naprawdę ładny i za niską cenę.

Zgłoś | Cytuj | Link

16 marca 2020, 21:40

PRZESTRZEGAM przed zakupami w tym sklepie.
Prowadzą go 2 siostrunie, a towar rozwozi brat czy ktoś tam z rodziny. Nie mają nic na stanie, wszystko sprowadzają na zamówienie. Braciszek przywiózł paczkę o 6 rano, wniósł, postawił w pokoju i podsunął dokument odbioru, w którym na dole było napisane, że nie mam zastrzeżeń do stanu przesyłki. Pół godziny po odbiorze zdecydowałem się przesunąć paczkę w inne miejsce niż postawiona przez dostawcę i okazało się, że karton z jednej strony jest zadarty. Odchyliłem go delikatnie, ale pod spodem styropian był prawie nieruszony. Niestety dopiero po ponad miesiąc rozpakowałem paczkę (tak się złożyło) i okazało się, że jednak pod styropianem uszkodzony został blat.
Złożyłem reklamację i wysłałem zdjęcia paczki zrobione w pół godziny po dostawie, ale siostrunie powołując się na zapisy w regulaminie sklepu i na podpisany dokument odbioru przesyłki od „kuriera” (tak nazywają brata i swój własny transport) reklamacji skutecznie nie uznawały w kolejnych mailach.
A, jaki przy tym cyrk robią, lansując się na sporą firmę? Piszą z adresu reklamacje@, każą sobie przysłać wypełniony protokół zgłoszenia reklamacji do „Działu reklamacji”, odpisują na maile po kilku dniach (niby mają tyle pracy).
Jakich śmiesznych argumentów używały, że niby minął okres, w którym mogą złożyć reklamację do firmy przewozowej (a to ich własny transport), a na koniec korespondencji napisały „Pana roszczenia względem naszej firmy są zupełnie bezpodstawne i nigdy nie powinny mieć miejsca. ”.
Proponuję pokazać siostrzyczkom, że tak się biznesu nie prowadzi i zaufania klientów nie zdobywa.
NIE ZAMAWIAJCIE NIC U TYCH OSZUSTEK!!!
Produkty, które mają w ofercie, można znaleźć gdzie indziej w podobnych cenach. Wystarczy tylko poszukać w internecie 5-10 minut.

Zgłoś | Cytuj | Link

2 lipca 2025, 12:45

Welcome to the forums!
Orca Slicer is a great choice for anyone working on technical projects, offering advanced 3D printing tools just like engineering software like GEO5 or DNV Phast enhances design precision. With smart features like AI error detection and calibration tools, it’s perfect for creating high-quality models in engineering and design workflows. https://orcaslicer.pro/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 lipca 2025, 13:10

Hello,
While shopping for stylish furniture online, I came across a site offering quick medical certificates to super convenient if you're unwell and can’t go out. Loved how easy and affordable the process is for everything. Check it

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• ciekawe dekoracje Liczba postów: 500 Grupa: Ciekawe pom... Zastanawiam się nad dekoracjami do sypialni.
  • Jak zamontować lustro? Liczba postów: 110 Grupa: Ciekawe pom... Co sądzicie o lustrze w sypialni?
  • JAKI SKLEP INTERNETOWY? Liczba postów: 414 Grupa: Ciekawe pom... Hejka, właśnie natknęłam się na coś, co może was zainteresować. Znalazłam stronę Aldi, gdzie możemy sprawdzić ich sklepy. Dla przykładu, tu jest link do sklepu....
  • Fototapety na ścianach Liczba postów: 192 Grupa: Ciekawe pom... Szanowni Państwo, przed przyklejeniem fototapety ważne jest dobre przygotowanie podłoża. Do wygładzenia ścian rekomenduję gładź szpachlową Śnieżka Acryl-Putz ST...
  • Pomysł na wakacje Liczba postów: 674 Grupa: Ciekawe pom... Myśląc o wakacyjnych aktywnościach, warto zwrócić uwagę na miejsca łączące zabawę z naturą. Jeśli chodzi o atrakcje dla dzieci Poznań malta, Pyrland Park oferuj...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19897 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 225

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >