Jaki żyrandol do salonu?

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 11 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

25 października 2010, 11:28

Zgadzam sie: good 0 bad

Jaki żyrandol radzicie zakupić do salonu o wymiarach 3x4? Meble mam w kolorze ciemnego brązu z mieszanką sosny a ściany są piaskowe.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 października 2010, 13:23

Ja bym radziła kupić jakiś mały żyrandol najlepiej w kolorze takim jakie są meble

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 października 2010, 12:49

Mi podobają się takie w nowoczesnym stylu. Jak pochodzisz po sklepach z wyposażeniem wnętrz to z pewnością znajdziesz jakiś ciekawy żyrandol który wpadnie Ci w oko i będziesz wiedziała, że musisz go mieć.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 października 2010, 13:13

Jeśli masz nowoczesne wnętrze to zdecydowanie żyrandol w nowoczesnym stylu ewentualnie jakaś duża designerska lampa oczywiście wszystko w stonowanych kolorach do salonu.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 października 2010, 14:22

Do nowoczesnych wnętrz jest całkiem spory wybór żyrandoli. Podsyłam Ci w linku serię ciekawych propozycji

Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 6 października 2015, 17:36
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 listopada 2010, 18:45

Wybór żyrandola to nie jest taka prosta sprawa. Nie tylko ważne jest jak taki żyrandol wygląda w sklepie, ale również jak świeci a o tym możemy przekonać się tylko w testując go w domu. Dlatego taka moja rada żeby upewnić się w sklepie czy na pewno będzie go można wymienić czy zwrócić.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 listopada 2010, 13:25

Jest wiele żyrandoli, w rożnych stylach.
Do ciemno brązowych mebli i piaskowych ścian pasować będzie na pewno klasyczny, metalowy
z trzema szklanymi kloszami, wiszącymi w dół, może być trochę w stylu retro.
Konstrukcja metalowa w kolorze postarzałego mosiądzu, a szklane klosze piaskowe.
Taki żyrandol oświetli dobrze twój pokój.
Chyba że wolisz bardziej nowoczesny np. drewniany z kremowymi kwadratowymi kloszami.
Też będzie pasował.

Zgłoś | Cytuj | Link

15 listopada 2010, 13:44

A nir zastanawiałeś się nad plafonem? Moim zdaniem są one coraz ładniejsze i prawdę powiedziawszy preferuję właśnie je, żyrandole jakoś średnio mi podchodzą...

Zgłoś | Cytuj | Link

30 listopada 2010, 14:34

Mi się podoba taki właśnie żyrandol. Niestety jego cena sprawia, że jeszcze długo nie będę mógł sobie na niego pozwolić.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 stycznia 2011, 11:54

Ja swój żyrandol znalazłem na stronie domplusdom.pl dokładnie to jest ten model http://www.domplusdom.pl/mebel/2097

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 11 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• praca gdzie Liczba postów: 3 Grupa: Ciekawe pom... Według mnie warto sprawdzic agencje mondi. mają sporo ogłoszen w Niemczech czy to komisjonerka, operatorzy czy np na produkcji - na pewno kazdy znajdzie coś dla...
  • Dodatki do domu jako prezent ślubny? Liczba postów: 42 Grupa: Ciekawe pom... Wybór odpowiedniej kreacji nie zawsze jest prosty, zwłaszcza gdy dostępnych jest tak wiele różnych fasonów i kolorów. Dobrze jest zastanowić się, jaki charakter...
  • Pomysł na wakacje Liczba postów: 731 Grupa: Ciekawe pom... Poszukiwanie lotu na kolejny dzień wymaga przede wszystkim szybkiego działania i elastyczności przy wyborze kierunku. Często najbardziej korzystne oferty pojawi...
  • ciekawe dekoracje Liczba postów: 510 Grupa: Ciekawe pom... Ważnym elementem każdego wnętrza są lustra. Z łatwością znajdziecie takie które spełni Wasze oczekiwania w ofercie sklepu https://lustrowramie.pl/kategoria-prod.. .
  • Jak urządzić sypialnię? Liczba postów: 377 Grupa: Ciekawe pom... Zakup łóżka to jedna z tych decyzji, których raczej nie podejmuje się na kilka lat, dlatego warto dobrze przemyśleć wybór. Przeglądając różne modele, odwiedziłe...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21388 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 165

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */