Hej. Czy jesteście w stanie pomóc mi w wyborze urządzenia blokującego uruchomienie auta dla osoby nietrzeźwej? Czy np. taki alkolock byłby Waszym zdaniem dobrym rozwiązaniem?
Alkolock
Ostatnio na forum
- Opieka nad seniorami Liczba postów: 86 Grupa: Trudne tema... Dbając o zdrowie w starszym wieku, warto pamiętać, jak ogromne znaczenie mają regularne badania. Wykrywanie chorób na wcześniejszych etapach pozwala dłużej cies...
- Jakie jest Wasze hobby? Liczba postów: 375 Grupa: Trudne tema... Kto, jak nie my, wie, że rozrywka to klucz do udanego wieczoru? Niezależnie, czy wolisz maratony filmowe, emocjonujące sesje gamingowe czy długie wideorozmowy z...
- Czy ktoś korzystał z usług detektywa? Liczba postów: 17 Grupa: Trudne tema... Playing as a rhythm-based cube, players navigate a neon landscape full with hazards (spikes, traps, and more) as they dash and jump their way through geometry d...
- Pieniądze - inwestowanie Liczba postów: 396 Grupa: Trudne tema... Konto demo we Freedom24, rozpoznanie instrumentów i jazda. Na demie nie ma ryzyka. Jeśli nie pójdzie, to trudno, ale przynajmniej dowiesz się, czy to dla ciebie...
- Biuro rachunkowe lub księgowa Wrocław Liczba postów: 63 Grupa: Trudne tema... Dzięki https://e-biuro.eu/ mogę prowadzić firmę z dowolnego miejsca w Polsce, a klienci widzą adres w Warszawie. To daje mi dużą swobodę działania.