Altanka czy ogrodowy domek?

« Powrót do grupy: Meble i dodatki w ogrodzie

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4

16 lutego 2023, 19:53

Zgadzam sie: good 0 bad

W kwestii zabezpieczenia drewna ja doradziłam się u profesjonalistów. Firma ModernWood zaproponowała kompleksowe rozwiązanie, które zabezpiecza przed pleśniami i deszczem. Mija kolejny rok, a altana wygląda super. Tanio nie było, ale warto. Swoją drogą firma produkuje altany ogrodowe nowoczesne zobaczcie sami. Jest jednak drogo https://modern-wood.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 marca 2023, 22:13

Szanowni Państwo,
Do zabezpieczenia drewna przed szkodnikami, wilgocią i działaniem niekorzystnych warunków atmosferycznych rekomenduję Impregnat Ochronno-Dekoracyjny Powłokotwórczy Vidaron. Impregnat wnika głęboko w strukturę drewna, wzmacnia je, dekoruje, a także zabezpiecza przed degradacją. Jest łatwy w aplikacji, wydajny (do 11 m²/l przy jednokrotnym malowaniu), szybko i równomiernie wysycha.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 marca 2024, 06:15

Jak ktoś chce wiatę garażową stalową to szczególnie polecam Viaty. Są doskonali i ich produkcja jest na najwyższym poziomie.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 marca 2024, 06:38

tadalafil 20 mg

Zgłoś | Cytuj | Link

21 marca 2024, 06:47

synthroid 500 mcg

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 marca 2024, 07:08

tadalafil 100

Zgłoś | Cytuj | Link

21 marca 2024, 07:11

order valtrex onlines

Zgłoś | Cytuj | Link

31 sierpnia 2026, 20:38

Jeżeli zastanawiacie się nad zakupem domu mobilnego, to polecam Wam sprawdzić oferte firmy VeroHomes - dom ekologiczn , czyli polskiej firmy, która od lat dostarcza spersonalizowane, komfortowe, całoroczne domy. Nowoczesne wnętrza są kompleksowo wyposażone, dlatego dom mobilny może być gotowy do codziennego użytkowania bez konieczności długiego urządzania go od podstaw.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 września 2026, 09:21

Zdecydowanie wybrałbym domki ogrodowe. Są bardziej funkcjonalne niż altanka – można w nich urządzić miejsce do wypoczynku, przechowywać narzędzia czy sprzęt ogrodowy, a nawet stworzyć dodatkową przestrzeń dla rodziny. Altanka sprawdzi się głównie jako miejsce do siedzenia, natomiast domki ogrodowe dają znacznie więcej możliwości.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• jakie meble Liczba postów: 187 Grupa: Meble i dod... Jeżeli chodzi o mnie, to przy realizacji zabudowy meblowej potrzebowałem solidnych elementów aluminiowych i trafiłem na ofertę firmy Cordia Plus - https://cordi...
  • Trampolina w ogrodzie Liczba postów: 63 Grupa: Meble i dod... Polecam tej marki - https://hop-sport.pl/trampoliny-ogrodowe Bardzo dobre połączenie ceny i jakości. Optymalnie z siatką wewnątrz i od razu większa średnica, ab...
  • Ogród - budowa altany(prośba o poradę) Liczba postów: 21 Grupa: Meble i dod... ja robiłem podobny daszek w zeszłym roku. belki najlepiej osadzić na regulowanych kotwach stalowych do betonu – drewno nie stoi wtedy bezpośrednio na podłożu i....
  • Produkty do ogrodu - gdzie? Liczba postów: 82 Grupa: Meble i dod... Postaw też na efektowne elementy dekoracyjne. Co powiesz na przykład na oryginalne donice? Mi bardzo się spodobała donica aluminiowa Cross z ozdobnymi kulkami:....
  • Meble ogrodowe Liczba postów: 218 Grupa: Meble i dod... Coraz częściej przeglądam inspiracje dotyczące ogrodu i widzę, że nadchodzące sezony mocno stawiają na komfort i elegancję w strefie relaksu. Fajne zestawienie....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21125 użytkowników

Użytkownicy online (5)

gości: 605

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */