Meble ogrodowe

« Powrót do grupy: Meble i dodatki w ogrodzie

Stron: 13 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

20 maja 2009, 13:15

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam. Zbliża się lato i warto by było pomyśleć o meblach ogrodowych na działkę... Jaki rodzaj mebli wybrać i z jakiego materiału? Poradźcie coś :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 czerwca 2010, 12:58

Z własnego doświadczenia polecam meble drewniane. Są one bardzo dobrze wykonane. Osobiście podoba mi się ich wygląd. Drewno jest często impregonawne więc nie mam problemu z ochroną przed deszczem. Można wybierać sposród krzeseł, stołów, ław i całych zestawów.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 czerwca 2010, 16:59

Wszystko zależy w czym gustujesz... Wiadomo, że o tym się nie dyskutuje :wink:
Ja osobiście preferuję solidne i drewniane :D

Zgłoś | Cytuj | Link

24 marca 2011, 12:48

czesć. ja mam meble metalowe. Fajnie wyglądają bo są subtelne, wąskie nogi i oparcia krzeseł z modnym nadrukiem. nie są wygodne jak pokojowy fotel, ale w przyrodzie już tak jest :) Nie można rozsiąśc się w ogrodzie. Trzeba grać w piłkę, łapać motyle, podlewać rabatki.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 marca 2011, 16:12

drewniane albo rattanowe- dają fajny klimat. metalowe są dość "chłodne" dosłownie i w przenośni, ale za to bardzo trwałe: coś za coś! najgorszy jest plastik chociaż pomimo uprzedzeń wiem, że z niego tez mozna stworzyc cos fajnego

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 lipca 2011, 14:10

Ja np. lubię gdy w ogrodzie posiadam meble które robią wrażenie jakbym je wyciągnął z domu... Jakieś fotele itp. tylko przystosowane do ogrodu.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 lipca 2011, 12:50

Bardzo ładne te wasze huśtawki

Zgłoś | Cytuj | Link

3 sierpnia 2011, 13:38

Nie jeszcze nie :) tym bardziej reklam nie lubimy :))

Zgłoś | Cytuj | Link

3 sierpnia 2011, 14:53

Kolejny kolega reklamodawca ehhh żal mi ludzi..

Zgłoś | Cytuj | Link

22 września 2011, 15:01

Użytkownik przemek72 napisał: Ja np. lubię gdy w ogrodzie posiadam meble które robią
wrażenie jakbym je wyciągnął z domu... Jakieś fotele
itp. tylko przystosowane do ogrodu.

Takie meble znajdziesz tutaj http://www.katalog-meble.pl/12-meble-ogrodowe

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 13 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Naziemny zbiornik na deszczówkę Liczba postów: 9 Grupa: Meble i dod... A co myślicie o odzysku deszczówki? Takie rozwiązanie jest nie tylko bardzo ekologiczne, ale także niesie za sobą oszczędność wody, a w efekcie korzyści finanso...
  • Budowa altany na wlasnej posesji Liczba postów: 12 Grupa: Meble i dod... Szanowni Państwo, Drewno użytkowane w ogrodzie powinno być zabezpieczone przed wilgocią, pleśnią i grzybami, a także przed działaniem niekorzystnych warunków at...
  • Jaki wąż ogrodowy polecacie? Liczba postów: 8 Grupa: Meble i dod... Oprócz węży ogrodowych warto również zadbać o dodatkowe akcesoria i rozwiązania, jak na przykład rozdzielacze do węży ogrodowych i tego typu rozwiązania naprawd...
  • gdzie kuić małą fontanne do ogrodu Liczba postów: 18 Grupa: Meble i dod... Oprócz fontanny możesz pomyśleć o miejscu dla paleniska na przykład takiego: https://www.cookking.pl/menu-glowne/30-p alenisko-ogrodowe-bali-70cm.html U nas sto...
  • Dobry moment na meble ogrodowe? Liczba postów: 196 Grupa: Meble i dod... Witam Wszystkich Użytkowników na forum. Teraz kiedy mamy wczesną wiosnę, jest to ostatni dzwonek na zakup tańszych mebli ogrodowych, potem podczas pełni sezonu....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 18803 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 162

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >