offline ![]() Jan Kowalski inżynier
![]() ![]() ![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: kasija praktykant |
Ja polecam www.ergomax.pl. Fotele ergonomiczne,szczególna ochrona odcinka lędźwiowego,wielofunkcyjność pozwalająca dopasować fotel do postury konkretnej osoby, zagłówek, podłokietniki tworzą idealną całość. Z tymi fotelami o kręgosłup i postawę można być spokojnym, a wzrok no cóż...konsekwencja długich godzin pracy:) |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() jarilitmanen doświadczony
![]() |
a ja polecam ten fotel biurowy |
| |
offline ![]() miss_design praktykant
![]() |
Krzesło może fajnie ozdobić biuro: http://www.koloriwnetrze.pl/artykuly/action,g et,id,749,t,kreatywne-biurowe-fotele.html - ktoś miał świetny pomysł. |
| |
![]() Gość: Lila88 praktykant |
Ja osobiście polecam fotele obrotowe firmy Bejot. Nie są
one najtańsze ale za to wygodne i zdrowe. Mają tak dużą
ofertę, że na pewno każdy znajdzie coś dla siebie. |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() daymon praktykant
![]() |
Też polecam fotele firmy Bejot. |
| |
offline ![]() iciesla fachowiec
![]() |
Jeżeli chodzi o fotel to powinien być wygodny w końcu
cały dzień w nim siedzimy firm. jest wiele wszystko
zależy kto co lubi. Jedna osoba powie, że chce zwykły
fotel skórzany lecz np. osoba skarżąca się na bóle
pleców stwierdzi, że musi mieć fotel z masażem. Inni w
przerwach chcieli by w tym fotelu się zrelaksować.... i
kupią taki który ma wysuwany podnóżek. |
| |
offline ![]() Kaskader majster
![]() ![]() |
|
| |
offline ![]() kanders kierownik
![]() |
|
| |
![]() Gość: wesołek praktykant |
|
|
Aranżacja biura: jaki fotel biurowy wybrać
«
Powrót do artykułu: Wybieramy ergonomiczny fotel do biura | «
Powrót do grupy: Wnętrza
Ostatnio na forum
- Stara cegła, nowe możliwości Liczba postów: 3 Grupa: Wnętrza Widziałam wiele fajnych ścian przy użyciu starej cegły.
- Meble nowoczesne — poznaj obecne trendy! Liczba postów: 15 Grupa: Wnętrza A ja jednak szukam takich mebli, które są bez szpar na dole, bez nózek.
- Panele podłogowe Liczba postów: 328 Grupa: Wnętrza Częste zmiany temperatury, ryzyko zachlapania, intensywne użytkowanie, a nawet upadające przedmioty sprawiają, że materiał, z jakiego wykonana jest podłoga w ku...
- Jaka podłoga do domowej siłowni? Liczba postów: 20 Grupa: Wnętrza Jednym z największych wyzwań podczas aranżacji wnętrz jest stworzenie spójnej, harmonijnej przestrzeni, która płynnie łączy różne pomieszczenia. Dzięki stuproce...
- Jak dopasować biurko do wieku i potrzeb dziecka Liczba postów: 9 Grupa: Wnętrza Marzyło mi się biurko, które pozwoliłoby mi pracować wygodnie i zdrowo po wiele godzin każdego dnia. Znalazłem rozwiązanie w Di Volio https://tiny.pl/zsb1xy12 E...