Aranżacja salonu

« Powrót do grupy: Ekspert aranżacji wnętrz

Stron: 33 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  25 26 27 28 29  ▸  ▸▸

28 lutego 2022, 16:46

Zgadzam sie: good 0 bad

a co myslicie w ogole o panelach? Jest sens decydowac sie na cos takiego? Czy nie do konca? Bo planuje wymienic stary parkiet na nowy. Pomyslalem o panelach, ale znowu moj ojciec mowi, ze to sporo chemii w tym jest, ze to nie do konca zdrowe. Co o tym myslicie?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 kwietnia 2022, 15:03

Malowałem w salonie farbą śnieżki i jestem bardzo zadowolony. Kolor wybrała żona i fajnie wygląda. Malowało się szybko i łatwo. Efekt końcowy wyszedł super

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 kwietnia 2022, 12:13

Ja zdecydowanie wolę podłogę drewniana bo to jest podłoga na lata i nie do zniszczenia. Moja siostra ma podłogę od https://fornir-parkiety.pl/oferta/podlogi-dre wniane i siostra ma dzieci, dwa duże psy a podłoga jest jak nowa. Teraz będę robił remont i zamówię taką podłogę do siebie właśnie od nich.

Zgłoś | Cytuj | Link

25 kwietnia 2022, 14:45

Mi się zawsze podobały drewniane deski na podłodze.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 maja 2022, 22:40

Ściany mają właśnie dość duże znaczenie, dlatego aranżacja musi być po prostu przemyślana. Ja mogę zdecydowanie polecić współpracę z Klinierbudem, oferują płytki ręcznie formowane Vandersanden. Sprawują się bardzo dobre, estetyczne, trwałe, różnorodne, więc spokojnie można je stosować w różnych wnętrzach

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 czerwca 2022, 09:36

A co powiecie na przykład na takie drzwi do pokoju warszawa: https://artcorestudio.pl/drzwi/do-pokoju ? Widziałam, że ten salon ma w swojej ofercie bardzo duży wybór drzwi. Moim zdaniem warto się u nich rozejrzeć jeśli poszukujecie dla siebie oryginalnych modeli drzwi. Na pewno coś znajdziecie.

Zgłoś | Cytuj | Link

17 czerwca 2022, 16:28

Nasz salon wyremontowaliśmy i urządziliśmy z pomocą Landowska-Design . Postanowiliśmy skorzystać z wiedzy i doświadczenia architekta, tak żeby nasza inwestycja jak najbardziej się zwróciła. Mamy małe mieszkanie w centrum Gdańska, więc ktoś mądrzejszy od nas był niezbędny. Pani Małgorzata Landowska zaprojektowała dla nas bardzo przestronny i funkcjonalny salon. Proces projektowania był bardzo przyjemny i niezwykle ekscytujący, a gotowy produkt, jest moim ukochanym miejscem w domu. Bardzo polecam ich usługi!

Zgłoś | Cytuj | Link

12 lipca 2022, 17:54

Jeśli interesuje cię projektowanie wnętrz w Krakowie to polecam nas z czystym sumieniem :) podchodzimy bardzo indywidualnie do każdego zlecenia ! Pozdrawiam Klaudia

Ten post był edytowany przez bukadesign dnia: 12 lipca 2022, 17:54
Zgłoś | Cytuj | Link

23 lipca 2022, 03:47

Na stronie https://wmieszkaniu.pl/jakie-dekoracje-wnetrz -do-salonu-sypialni-lazienki-art4177.html macie cudowne rozwiązania, jeśli chodzi o aranżację wnętrz salonu, sypialni i łazienki. Myślę, że warto sprawdzić, aby wybrać sobie najciekawsze rozwiązania.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 lipca 2022, 05:18

Olá,

FTP service is a community for DJs https://0daymusic.org fans that help you gain full access to exclusive electronic music.

Best Regards, 0day Team.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 33 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  25 26 27 28 29  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Sprzedaż uszkodzonego samochodu Liczba postów: 16 Grupa: Ekspert ara... Jeżeli planujesz sprzedać swoje auto do skupu to Stacja demontażu pojazdów: https://zlomujemy24h.pl/ będzie bardzo trafionym wyborem. Polecam w tej sprawie skon...
  • Malowanie mebli sosnowych Liczba postów: 16 Grupa: Ekspert ara... Interior ideas are always creative to bring comfort to everyone. It's like me playing stumble guys, so much fun
  • dekoracje dodatki aranzajce Liczba postów: 166 Grupa: Ekspert ara... Mam wrażenie, że klimat sypialni tworzą przede wszystkim drobne dodatki. Miękki koc, kilka poduszek i świece zapachowe potrafią sprawić, że nawet po długim dniu...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 7 Grupa: Ekspert ara... Jeśli jesteś posiadaczem niewielkich pomieszczeń, w których każdy centymetr jest na wagę złota to pewnie przydadzą Ci się praktyczne drzwi przesuwne. Są nie tyl...
  • Remont Liczba postów: 79 Grupa: Ekspert ara... Przy większych pracach rozbiórkowych ilość odpadów potrafi naprawdę zaskoczyć. Nawet jeśli początkowo wydaje się, że wystarczy kilka worków, rzeczywistość szybk...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21227 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 296

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */