offline gosiab kierownik
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline justyna85 fachowiec
|
Przede wszystkim zainwestuj w paprotkę, jest niesamowicie odprężająca. Zadbaj o to, aby we wnętrzu panowała przewaga ciepłych barw, wyrzuć z pokoju w którym się relaksujesz (np. sypialni) telewizor, niech otaczają cię przedmioty które wpływają na Twoje pozytywne myślenie, no i oczywiście jak najbardziej wygodny materac. Co do mebli to niech nie będą one zbytnio gabarytowe, małe komody w przyjemnych kolorach załatwią sprawę:) |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline newdesign ekspert
|
Aby pomieszczenie było przytulne i dawało poczucie odprężenie powinna Pani postawić na naturalne materiały. Elementy dekoracyjne z drewna, korka, wikliny, kamienia lub lnu. Dobrze byłoby gdyby meble były wykonane z naturalnego drewna w kolorach natury, np. brąz. Kolorystyka powinna być spokojna w tzw. kolorach ziemi, tonacji oliwkowej, beżowej lub piaskowej. Aby wnętrze było dla Pani przytulne warto użyć we wnętrzu tkanin. Zasłony i poduszki pomogą się Pani odprężyć. Światło w takim pomieszczeniu powinno być rozproszone. Dobrze byłoby użyć kinkietów, zastosować kilka punktów świetlnych zamiast jednego głównego oświetlenia. Aby wnętrze było oazą spokoju warto pomyśleć o małej fontannie lub lampce do aromaterapii. |
|
| |
offline Anna_Mucha praktykant
|
Proponuję skorzystać z oferty sklepu Extrapunkt.pl. Maja tam piękne meble wypoczynkowe a aktualnie trwa akcja bez VATu. Do niedzieli można nabyć mebelki firmy MP, Gala Collezione oraz AEK Design, Forte i Mikołajczyk. Na pewno uda Ci się z nich skompletować przytulne meble :) |
|
| |
offline gosiab kierownik
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline newdesign ekspert
|
Jeśli jest Pani alergikiem to niestety, tak jak w przypadku urządzania innych wnętrz, musi Pani szczególnie zadbać o czystość w pomieszczeniu. Tkaniny należy często prać lub spryskiwać specjalistycznymi środkami przeciw roztoczom. A stosowanie naturalnych dodatków, czy mebli z drewna raczej nie powoduje nasilenia alergii. |
|
| |
offline iciesla fachowiec
|
|
|
| |
offline Taniobuduj_pl doświadczony
|
|
|
| |
offline emax kierownik
|
|
|
| |
offline Senpo doświadczony
|
|
|
|
Aranżacja wnętrza na przytulny i spokojny dom?!
«
Powrót do grupy: Ciekawe pomysły
Ostatnio na forum
- Zakładanie firmy Liczba postów: 6 Grupa: Ciekawe pom... Planowanie efektywnej rekrutacji to kluczowy element w rozwijaniu każdej firmy. Profesjonalne podejście do poszukiwania talentów może znacząco zwiększyć szanse....
- Zastanawiam się nad zamówieniem mebli na wymiar Liczba postów: 6 Grupa: Ciekawe pom... Przy wyborze firmy do mebli na wymiar kluczowe jest dokładne sprawdzenie opinii i portfolio, doświadczenia na rynku oraz referencji od poprzednich klientów, a t...
- Gładzie robić czy nie? Liczba postów: 2 Grupa: Ciekawe pom... Kwestia gustu grunt napewno. Co do gładzi, kto co chce, może mąż chce lustro na ścianie. To już indywidualna sprawa, moja żona chce Tynki CW. Bez gładzi, chce ś...
- Wyposażenie kuchni Liczba postów: 501 Grupa: Ciekawe pom... Zainteresowanym tematem mogę polecić stronę https://gastromania.pl/kotly-gastronomic zne , na której znajdziecie ofertę mojego ulubionego sklepu internetowego Ga...
- Mała kuchnia - nasze pomysły na poradzenie sobie Liczba postów: 107 Grupa: Ciekawe pom... Zainteresowanym tematem mogę polecić stronę https://gastromania.pl/ , na której znajdziecie ofertę mojego ulubionego sklepu internetowego Gastromania z najróżni...