BRAMY GARAŻOWE

« Powrót do grupy: Firmy budowlane

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

24 marca 2009, 20:43

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam
Polecam wam firme NOVOFERM. Polecił mi ich mój znajomy i się nie zawiodłem. Mam niemiecką brame z napedem za nieduże pieniądze. Solidne wykonanie i fachowa obsługa która bardzo pomogła mi wybrac brame. dla chętnych podaję numer kontaktowy do pana który jest ich przedstawicielem: 500086145

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 marca 2009, 13:12

Akurat nad tym mysle i trzeba by sprawdzić.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 sierpnia 2009, 15:54

Jaki jest cennik bramy automatycznej ?? Słyszałem, że jest to droga firma, ale czy cena idzie z jakością ? Chciałbym się dowiedzieć jakie bramy garażowe tej firmy proponujecie i czy mieliście już z nią do czynienia. pozdrowienia

Zgłoś | Cytuj | Link

21 sierpnia 2009, 01:08

z tego co wiem Wiśniowski robi bardzo dobre bramy najtańsze to one nie są ale podobno bardzo solidne.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 sierpnia 2009, 17:03

Polecam sprawdzić również firmę PILS z Krakowa!
Goście mają w swojej ofercie bramy garażowe, rolety zewnętrzne, rolowane - w sumie z tego co pamiętam wszystkie takie "gadżety" oferują.

Tel: 012-642-36-08
Mail: biuro@bramykrakow.com.pl

Pozdrawiam!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 września 2009, 14:05

przyznam się że nie znam wogóle tej firmy nie słyszałem wcześniej o niej.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 listopada 2010, 17:09

Koło Wrocławia polecam firmę montującą bramy garażowe Wiśniowskiego.
Radwanice Wrocław
tel 71 311 72 91
www.bramywisniowski.pl :lol:

Zgłoś | Cytuj | Link

14 marca 2011, 13:20

Też mogę polecić sprawdzoną firmę sprzedającą bramy ogrodzeniowe z Krakowa

Zgłoś | Cytuj | Link

5 września 2011, 10:29

Polecam firmę renovia we wroclawiu naprzeciw Praktikera mają biuro bardzo mila Pani i potrafi naprawdę fachowo doradzić mają kilku producentów więc jest z czego wybrać. Osobiście mam bramę Novofermu 5metrów szeroka jestem bardzo zadowolona.

Zgłoś | Cytuj | Link

7 września 2011, 11:07

Dla osób z Małopolski polecam bramy z firmy Roletex - tel.: 123722910.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• UWAGA na Firmę Budowlaną Jan Tomaszewski Trzebinia Liczba postów: 3 Grupa: Firmy budow... NIE KORZYSTAJCIE Z USŁUG TEJ FIRMYY !!! Niestety ktoś polecił mi tą firmę do zrobienia dachu. Ta firma to PARTACZE. Odstawiają fuszerkę. Mi zepsuli cały dach.....
  • naprawa komputerów Liczba postów: 57 Grupa: Firmy budow... Ja mogę Wam szczerze polecić kontakt z firmą https://multicom.szczecin.pl/ To profesjonaliści specjalizujący się w naprawie laptopów, smartfonów, tabletów oraz....
  • transport hds Liczba postów: 10 Grupa: Firmy budow... Ostatnio musiałem przetransportować duży kontener na budowę i szukałem firmy z odpowiednim sprzętem. Trafiłem na transport kontenerów od JDJ Kontenery i byłem p...
  • Budowa Domu Poznań Liczba postów: 10 Grupa: Firmy budow... Domy szkieletowe to nowoczesna, ekonomiczna i ekologiczna alternatywa dla tradycyjnego budownictwa. Powstają szybko, są energooszczędne, łatwe w modernizacji i....
  • PS Namioty. Produkcja, sprzedaż, wypożyczalnia Liczba postów: 56 Grupa: Firmy budow... Rozmawiając o produkcji często skupiamy się tylko na samym produkcie. Jednak ważne jest też, jak go zapakujemy. Odpowiednie opakowanie nie tylko chroni towar, a...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20352 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 304

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >