offline adameste praktykant
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Dorka.Kaczmarska85 majster
|
Jeżeli energia odnawialna to tylko z firmą http://amperia.com.pl/. Firma to nową grupą serwisową świadczącą usługi utrzymania, napraw, a także regeneracji przemysłowych baterii akumulatorów. |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline budowniczymichal fachowiec
|
|
|
| |
offline SunErgo praktykant
|
Należy pamiętać, że instalacja fotowoltaiczna nie zawsze
jest opłacalna. Jeżeli nasze rachunki za prąd nie
przekraczają 300 zł na dwa miesiące, nie warto raczej
inwestować w panele słoneczne. |
|
| |
offline Bata75Bata75 inżynier
|
Jeżeli szukasz firm, która oferuję serwis baterii przemysłowych to polecam firmę www.amperia.com.pl. Firma zajmie naprawą na miejscu u klienta, a jeżeli zajdzie taka potrzeba moga zabrać akumulator na naprawę warsztatową – regeneracja baterii. Firma posiada urządzenia do odsiarczania, rewitalizacji, pobudzania baterii, korekty gęstości. |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline budowniczymichal fachowiec
|
|
|
| |
offline mariuszger praktykant
|
|
|
| |
offline Barbarazet praktykant
|
|
|
| |
offline Maciejirys praktykant
|
|
|
|
Baterie słoneczne
«
Powrót do grupy: Ekologiczny i energooszczędny dom
Ostatnio na forum
- jakie dania najbardziej polecacie z diety pudełkow... Liczba postów: 5 Grupa: Ekologiczny... Czy koktajl może zastąpić posiłek? Co naprawdę wpływa na sytość smoothie? Czy lubicie smoothie? Ostatnio jestem uzależniona! Na poczucie sytości może mieć wpływ...
- POMPY CIEPŁA Liczba postów: 4 Grupa: Ekologiczny... Precyzyjne dozowanie medium stanowi szczególny rodzaj zadania, ponieważ podstawowym celem nie zawsze jest uzyskanie dużego przepływu, lecz kontrolowane podawani...
- Okna nowej generacji Liczba postów: 14 Grupa: Ekologiczny... Zauważyłam, że coraz więcej osób myśli o oknach dachowych, zwłaszcza przy projektowaniu przestrzeni na poddaszu. Ostatnio rozmawiałam z kumplem, który właśnie r...
- budowa domu szkieletowego Liczba postów: 27 Grupa: Ekologiczny... Mam wrażenie, że domy szkieletowe mają naprawdę wiele zalet. Kiedy rozmawiałam z moim znajomym, który pracuje w budownictwie, wspominał, że ich konstrukcja jest...
- Katalog stron internetowych Liczba postów: 2 Grupa: Ekologiczny... Ja na przykład dowiedziałem się o https://www.allf.pl . Według mnie wiele osób wejdzie na tę stronę. Kto wejdzie na tę stronę to dobrze zrobi.