Bezpieczna praca pod napięciem

« Powrót do artykułu: Bezpieczna praca pod napięciem | « Powrót do grupy: Budowa i remont

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4

30 kwietnia 2026, 09:20

Zgadzam sie: good 0 bad

Pracowałem przez Covebo kilka miesięcy i mogę powiedzieć, że wszystko było dobrze zorganizowane. Wyjazd przebiegł bez stresu, warunki były takie jak ustaliliśmy, a wypłaty przychodziły regularnie. Dlatego mogę spokojnie polecić tę agencję.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 kwietnia 2026, 10:23

Pracowałem już przez inne agencje i powiem że Covebo było bardziej konkretne bez zbędnych obietnic

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 kwietnia 2026, 11:37

Z Covebo wszystko było w miarę jasno ustalone i na miejscu się zgadzało więc nie mam powodów do narzekania

Zgłoś | Cytuj | Link

29 maja 2026, 12:04

Robiłem przez Covebo i ogólnie jestem zadowolony robota była od początku i nie było żadnego zamieszania

Zgłoś | Cytuj | Link

29 maja 2026, 12:39

W mieszkaniu pracowniczym ludzie wymieniali nazwy różnych agencji i Covebo było jedną z tych najczęściej wspominanych

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 maja 2026, 12:49

Nie miałem wcześniej doświadczenia za granicą ale z Covebo wszystko okazało się prostsze niż myślałem

Zgłoś | Cytuj | Link

29 maja 2026, 15:33

Jeśli miałbym jeszcze raz organizować taki wyjazd to na pewno sprawdziłbym co oferuje Covebo

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21086 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 234

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */