Bezprzewodowy system alarmowy

« Powrót do grupy: Ekspert inteligentnych systemów

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

7 maja 2017, 15:02

Zgadzam sie: good 0 bad

Cześć :)
Chiałem zapytać czy ktoś z Was korzysta może z takiego systemu i jaki możecie polecić? Słyszałem, ze nie jest to drogie rozwiązanie a jednak bardzo skuteczne

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 maja 2017, 15:28

Ja korzystam i powiem Ci, ze to jeden z lepszych wyborów. Nie trzeba ciągnąć zbędnych kabli, do tego na prawdę jest mega skuteczny. Oczywiście zależy jaki wybierzesz, ja mam u siebie ten od JBP i szczerze mogę go polecić bo lepszego chyba na ten moment nie znajdziesz ;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 maja 2017, 13:55

Jak najbardziej ja jestem ogolnie zwolennikiem wyboru rozwiazan jak najmniej inwazyjnych, jezeli chodzi o wykonanie tego typu instalacji. JBP to juz sprawdzony producent od wielu, wielu lat takze na pewno Twj dom bedzie bezpieczny :)

Zgłoś | Cytuj | Link

25 maja 2017, 19:31

Ja zarowno monitoring jak i system alarmowy mam właśnie od JBP i szczerze mogę takie połaćzenie polecić każdemu z Was. Wzajemnie bardzo fajnie się uzupełniają. Dodatkowo niezawodne i praktycznie bezawaryjne, jeżeli chodzi o włamywaczy czy wykrycie ruchu. Nie drogie rozwiązanie w najwyższej jakości.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 maja 2017, 09:15

Długo zastanawiałem się nad tym czy zdecydować się na system alarmowy czy może jednak monitoring. Oba warianty mają swoje zastosowanie w ochronie mienia, ale mi raczej zależało na skuteczności i prostocie w obsłudze, dlatego system alarmowy okazał się lepszy. Mam taki od http://pgsystem.pl/systemy-alarmowe/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 maja 2017, 18:40

Masz na myśli sygnalizację czy bardziej monitoring? Bo jeżeli monitoring to polecam Ci wszelkie elementy kupować tutaj https://zamontuj.to/Obiektywy-megapikselowe

mają dobre ceny i dostaniesz u nich wszystko co potrzebne do zamontowania takiego systemu.

Ten post był edytowany przez termik dnia: 26 maja 2017, 18:40
Zgłoś | Cytuj | Link

30 maja 2017, 08:08

Ja osobiście rownież byłbym za JBP to producent, ktory na prawde dba o jakość wykonanych produktów. ZArówno systemy alarmowe, monitoring itd to rozwiązania które pozwalaja mieć pewnośc, że jesteśmy bezpieczni we własnym domu, a także że podczas naszej nieobecności nic się niedzieje bo mamy stały podgląd z dowolnego miejsca na ziemi przez nasz smartphon, czy laptop.

Zgłoś | Cytuj | Link

1 czerwca 2017, 08:58

Możecie jeszcze polecić jakiś innych producentów?

Zgłoś | Cytuj | Link

1 czerwca 2017, 11:16

jeśli chodzi o systemy alarmowe dość duże doświadczenie i dobrą opinię w tym zakresie ma http://www.impelsecurity.pl/produkty/systemy- techniczne-w-ochronie/ - spore wsparcie, także, jeśli chodzi o dedykowane rozwiązania i systemy bezpieczeństwa uwzględniające indywidualne potrzeby.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 czerwca 2017, 17:36

Popatrz na rozwiązania proponowane przez eAlarmy. Dostępne tam systemy alarmowe sprawdzają się w różnych miejscach. Jeśli ciężko Ci będzie samodzielnie zdecydować - zadzwoń do nich i zapytaj co mogą doradzić. To według mnie najlepsze rozwiązanie.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• JBP HD CAMERA- opinie Liczba postów: 45 Grupa: Ekspert int... Na stronie https://sur.pl/ znajdziecie ofertę firmy SUR-FBD CMMS, która dostarcza nowoczesne rozwiązania informatyczne dla Służb Utrzymania Ruchu. Szczegółowe i...
  • Praca zespołowa Liczba postów: 51 Grupa: Ekspert int... Ciekawym przykładem efektywnej pracy zespołowej, który można traktować jako studium przypadku, jest historia sukcesu firmy Google. Zespół inżynierów Google, pra...
  • Inteligentny system sterowania domem Liczba postów: 2 Grupa: Ekspert int... Witam, wychodzę do was z pytaniem odnośnie inteligentnetego systemu sterowania domem? Co możecie polecić? Zależy mi na tym aby obsługiwał wszystko w jednym tj...
  • Projektowanie, doradztwo i montaż Liczba postów: 4 Grupa: Ekspert int... Jeżeli szukacie sprawdzonej firmy, która zajmuje się dostarczaniem rozwiązań informatycznych System CMMS dla Służb Utrzymania Ruchu, to polecam Wam sprawdzić st...
  • monitoring/kamery Bydgoszcz Liczba postów: 15 Grupa: Ekspert int... Jeżeli szukacie sprawdzonej firmy, która zajmuje się dostarczaniem rozwiązań informatycznych System CMMS dla Służb Utrzymania Ruchu, to polecam Wam sprawdzić st...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20460 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 266

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >