offline klarabak praktykant
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Marchewa inżynier
|
Zamieszkałam w mieszkaniu z rynku wtórnego gdzie boazeria i pawlacze królowały w korytarzu. Jak wchodził się do mieszkania to pomieszczenie wydawało się ciemne i bardzo małe. Postanowiliśmy to zmienić na samym początku i korytarz wykonaliśmy w jasnych kolorach, a na jedną ze ścian położyliśmy elastyczną płytkę klinkierową Elastolith. Efekt ceglanej ściany z jasnym wnętrzem poprawił estetykę wnętrza. |
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: dudra praktykant |
|
|
| |
offline E-Rzecznik marki King Klinkier fachowiec
|
Szanowni Państwo, |
|
| |
Gość: Gepppardd praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline e-Rzecznik Śnieżka fachowiec
|
Szanowni Państwo, |
|
|
Boazeria nadal modna?
«
Powrót do grupy: Ciekawe pomysły
Ostatnio na forum
- Nowoczesne rozwiązania w kuchni Liczba postów: 396 Grupa: Ciekawe pom... Czy wiecie, która firma posiada w swojej ofercie różnego rodzaju woreczki do chleba i laminaty spożywcze? Ważny jest dla mnie szeroki wybór produktów. Ostatnio...
- Tapety dekoracyjne Liczba postów: 395 Grupa: Ciekawe pom... Ktoś z Was zmieniał ostatnio wystrój salonu bez robienia całego remontu? Ja zacząłem od ścian i powiem Wam, że tapeta potrafi zrobić robotę. Przeglądając różne....
- Which home solutions work best for busy homeowners... Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom... Hi everyone, I’m looking for advice on improving my home efficiently. I’ve heard about using a one stop home service, but I’m not sure how it compares to hiring...
- jak ułatwić sobie sprzątanie Liczba postów: 95 Grupa: Ciekawe pom... Sprzątanie domu to zadanie, które staje się o wiele przyjemniejsze, gdy mamy w zasięgu ręki przydatne narzędzia. Solidne mopy, odkurzacze parowe i inne akcesori...
- Stylowe krzesła Liczba postów: 75 Grupa: Ciekawe pom... Urządzając salon, zwracam uwagę na detale, które budują klimat pomieszczenia. Krzesła do salonu z oferty MiviHome mogą pełnić nie tylko funkcję użytkową, ale te...