![]() Gość: marekbra praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Sklep-Instalgrunt praktykant
![]() |
|
Ten post był edytowany przez Sklep-Instalgrunt dnia: 7 kwietnia 2019, 12:25 | |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Kuteratin doświadczony
![]() |
Wybierając napęd musisz zwrócić uwagę przede wszystkim na ciężar bramy. Dobre napędy robi firma BFT . Ich napędy są bezpieczne bezpieczne (jeżeli np. brama trafi na przeszkodę podczas zamyka to jej nie zmiażdży tylko przestanie się zamykać) i ciche. Nie wiem, czy szukasz napędu do bramy przesuwnej, czy skrzydłowej więc nie doradzę Ci konkretnego modelu, ale z pewnością znajdziesz coś w ich ofercie. |
| |
![]() Gość: włoskins praktykant |
|
| |
![]() Gość: MirosławPek praktykant |
Tak naprawdę wybór siłownika powinien być dokonany przez fachowca, wtedy unikniemy kłopotów. Wszystko ma znaczenie, głównie właśnie moc napędu oraz wielkość i waga skrzydła. Osobiście u mnie sprawdzają się BFT. 3 lata. 0 serwisu, 0 problemów, ciche działanie. Takiego działania oczekuję od dobrej klasy napędu |
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: SicKo praktykant |
|
| |
![]() Gość: MirosławPek praktykant |
Dlatego warto kupować dobre siłowniki. Moim zdaniem są 2,3 firmy godne uwagi. Każda ma jakieś zalety oczywiście. Dla mnie BFT właśnie pod kątem osbługi klienta jest najlepszym wyjściem. Zwrócę tu uwagę na to, że o ile dobrze pamiętam to serwis może wykonać diagnostykę napędu zdalnie, więc fizycznie nie muszą go rozkręcać, rozkładać i tak dalej |
| |
![]() Gość: Wiktorex praktykant |
|
| |
![]() Gość: xavi praktykant |
|
| |
![]() Gość: Yetti praktykant |
|
|
Brama automatyczna: jak odpowiednio dobrać napęd do bramy
«
Powrót do artykułu: Brama automatyczna: jak odpowiednio dobrać... | «
Powrót do grupy: Budowa i remont
Ostatnio na forum
- Nowoczesne i funkcjonalne elewacje. Liczba postów: 68 Grupa: Budowa i re... No tak wykonanie elewacji to musi być konkretne, w końcu chodzi tutaj o wizerunek naszego domu. Ja powiem wam, że myślę, że warto byłoby....
- Jak pozbyć się zapachu papierosów? Oczyszczacz pow... Liczba postów: 58 Grupa: Budowa i re... Ja za to jestem zdania, ze również niezwykle ważne są same znaki zakazujące palenia papierosów i o takich kwestiach oczywiście również warto jest pamiętać. W ka...
- Ochrona przeciwpożarowa w budownictwie przemysłowy... Liczba postów: 52 Grupa: Budowa i re... Są to oczywiście bardzo ważne sprawy i ja jeszcze jestem zdania, że również fajnie jest wiedzieć które znaki przeciwpożarowe mogą nam się przydać. W każdym razi...
- Instalacje elektryczne pod kontrolą Liczba postów: 31 Grupa: Budowa i re... Warto znaleźć firmę, która specjalizuje się w instalacjach elektrycznych. To między innymi usługi elektryka kielce - Elpro: https://elpro-mk.pl/. Skontaktuj się...
- BHP w pracach domowych Liczba postów: 8 Grupa: Budowa i re... BHP obrosło w wiele mitów https://pl.vits.co/blog/6-mitow-o-techno logii-w-bhp, w domu też trzeba uważać na odpowiednie zasady BHP.