![]() Gość: oko praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: kawałek praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: bebełon praktykant |
|
| |
![]() Gość: oko praktykant |
|
| |
offline ![]() boxon fachowiec
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() adam01 praktykant
![]() |
Zdecydowanie porządną firmą jest http://www.gerda.pl/ Jednak brama garażowa tak samo jak i wszelkie drzwi czy okna to bezpieczeństwo nasze i naszej rodziny. Gerda proponuje ogromny wybór bram bardzo solidnych a do tego z klasą. Sam używam i jestem bardzo zadowolony. |
| |
![]() Gość: temil praktykant |
Bramy garażowe Gerda są dobre i bezpieczne. Ja sam mam taką zamontowaną u siebie w domu. Zamówiłem ją od firmy www.abra.szczecin.pl, która z Gerdą współpracuje. Polecam ich wszystkim ze Szczecina i okolic, są bardzo profesjonalną firmą dbającą o klienta. |
| |
offline ![]() mati09 praktykant
![]() |
|
| |
![]() Gość: kolir praktykant |
Co do Szczecina to mogę polecić wam www.kupokna.eu Mają świetne bramy garażowe. Oferują również okna i drzwi dobrej jakości. Brama garażowa, którą od nich kupiłem działa bardzo dobrze i do tego świetnie wygląda. |
| |
offline ![]() Dolny89 inżynier
![]() |
U nas montażem bramy garażowej zajeła się firma http://bojero.com.pl/. Trafiłem na bardzo atakcyjną oferte cenową. |
|
Brama garażowa z napędem
«
Powrót do artykułu: Brama garażowa z napędem | «
Powrót do grupy: Budowa i remont
Ostatnio na forum
- Czy warto wykonać ceglaną elewację? Liczba postów: 2 Grupa: Budowa i re...
- Przepis na wiosenne porządki Liczba postów: 2 Grupa: Budowa i re...
- Izolacja termiczna w nowej jakości Liczba postów: 4 Grupa: Budowa i re... Jeżeli chodzi o wybór przede wszystkim najwyższej jakości w zakresie termomodernizacji obiektów wybierając systemy izolacyjne, porządną stolarkę oraz system grz...
- Materiały uszczelniające i narzędzia budowlane Liczba postów: 6 Grupa: Budowa i re... Wykonywanie nawet prostych prac remontowych w domu wymaga odpowiedniego doboru sprzętu. Listę najpotrzebniejszych narzędzi pomocnych przy remoncie domu i ogrodu...
- Przytulny, nowoczesny dom Liczba postów: 44 Grupa: Budowa i re... Szanowny Panie, Rekomenduję wybór Śnieżki Eko Plus. Farba jest wydajna (do 14 m²/l przy jednokrotnym malowaniu), lateksowa, przeznaczona do malowania ścian i su...