Brama garażowa z napędem

« Powrót do artykułu: Brama garażowa z napędem | « Powrót do grupy: Budowa i remont

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

21 marca 2017, 17:35

Zgadzam sie: good 0 bad

Jak jest z jakością BFT? Zastanawiałem sie nad Tiziano. Podobno jest ok ?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 marca 2017, 15:08

Tiziano do niewielkich bram okej. Oczywiście wymaga bramy uchylnej lub segmentowej, ale to na pewno już sprawdziłeś. :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 marca 2017, 20:33

BFT to jedna z lepszych firm która produkuje automatykę, więc myślę, że o ile montaż będzie prawidłowo wykonany to będziesz zadowolony.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 kwietnia 2017, 11:11

Tak sprawdziłem :) Moja brama ma ok 6 m2 więc Tiziano będzie jak znalazł.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 czerwca 2017, 13:13

Polecam wybierać dobre firmy, to nzaczy takie, które zapewniają również dobry montaż.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 września 2017, 10:02

Mogę polecić FAAC już 5 rok bez zastrzeżeń działa

Zgłoś | Cytuj | Link

3 października 2017, 10:10

Może podaj jaki budżet posiadasz na montaż bramy garażowej z napędem i wtedy pomożemy,podstawą będzie tutaj również wybór odpowiedniego siłownika.

www.Rus-stal.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

9 października 2017, 11:14

Ja zarówno w domu jak i w firmie montowałem bramy z firmą Ariczi, jak na razie jestem bardzo zadowolony z usług. W zasadzie nie musiałem się o nic martwić, wszystko zostało wymierzone i zamontowane, wystarczyło tylko wybrać rodzaj materiałów itp. Jeśli jesteście zainteresowani to myślę, że jak najbardziej mogę ich polecić.

Zgłoś | Cytuj | Link

18 października 2017, 08:34

Skoro już jesteśmy przy bramach garażowych z napędem to może przedstawicie jak kształtują się ich ceny? To wbrew pozorom również bardzo istotne dla wszystkich Użytkowników na forum.

www.Studniarz.waw.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

3 stycznia 2018, 11:17

Bramy garażowe i automatykę do bram oferuje firma www.stepkom.pl Sam zamawiałem od nich bramę garażową i automatykę do niej od tej firmy. Mają świetne produkty w swojej ofercie i bardzo korzystne ceny, więc polecam ich wam.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Profesjonalne sprzątanie po budowie. Liczba postów: 103 Grupa: Budowa i re... Szukając firmy sprzątającej, warto zwrócić uwagę, czy oferuje coś więcej niż podstawowe porządki. W praktyce często potrzebne są też działania specjalistyczne,....
  • Listwa otwarta na remont Liczba postów: 23 Grupa: Budowa i re... Sähkön hintaan vaikuttavat useat tekijät, joista merkittävimmät ovat sääolosuhteet Nord Poolille sähköä toimittavissa maissa. Tuulivoiman kasvava osuus sähköntu...
  • Wkrętarka stworzona z myślą o kobietach Liczba postów: 15 Grupa: Budowa i re... Kryzysy są nieodłączną częścią życia, choć często staramy się ich unikać lub ukrywać. W takich momentach emocje bywają intensywne i trudne do opanowania, ale je...
  • Ile kosztuje budowa domu? Liczba postów: 961 Grupa: Budowa i re... Ostatnio rozmawiałam z koleżanką, która buduje dom i opowiadała mi o wszystkich zmianach, jakie wprowadza w projekcie. Naprawdę nie zdawałam sobie sprawy, jak w...
  • Budowa domu to najlepsza inwestycja Liczba postów: 32 Grupa: Budowa i re... Ostatnio miałam rozmowę z koleżanką, która buduje dom. Opowiadała mi, że wybór projektu to naprawdę spora sprawa. Niezła jazda, bo jest tyle opcji, że można się...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20918 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 195

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */