Budowa domu ,a działka rolna?

« Powrót do grupy: Zanim wybudujesz dom

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3

4 czerwca 2025, 18:55

Zgadzam sie: good 0 bad

Ostatnio natknąłem się na ofertę, która może zainteresować osoby szukające też na swoją działkę i czas budowy przygotowaną przez firme Amigo. To producent, który w swojej ofercie ma garaże drewniane. Do tego ze sporymi możliwościami personalizacji. Można dobrać deski, kolor, pokrycie, nawet ozdobne wykończenia. Całość wsparta solidną stalową konstrukcją. Dobrze przemyślana opcja, nie tylko pod względem wyglądu.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Wycinka drzew! Liczba postów: 16 Grupa: Zanim wybud... Po wycince drzew zostaje zawsze problem z gałęziami i krzakami. Większość ludzi nie zdaje sobie sprawy, że można to wszystko sensownie zagospodarować zamiast wy...
  • Kosztorys Liczba postów: 17 Grupa: Zanim wybud... Podczas przygotowań do budowy domu wielu inwestorów sięga po program do kosztorysów budowlanych, bo znacząco ułatwia planowanie wydatków. Dzięki niemu można szy...
  • Domek letniskowy Liczba postów: 34 Grupa: Zanim wybud... Ja widziałam ciekawą ofertę na dom mobilny całoroczny To rozwiązanie dla osób, które chcą szybko zamieszkać we własnym domu. Dzięki odpowiedniemu ociepleniu i w...
  • remont starego domu Liczba postów: 19 Grupa: Zanim wybud... Przy remoncie starego domu często szukamy czegoś, co podkreśli charakter wnętrza. Lampy betonowe mogą być świetnym pomysłem - pasują do loftowych aranżacji, ale...
  • Ile sprzedawaliście dom? Liczba postów: 2 Grupa: Zanim wybud...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20836 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 237

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >