Konto usunięte praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Kamilkowal praktykant
|
Ściany, strop, dach, masz wszystko wykończone przez https://domyzbali.eco/, no i domy z bali to jednak atrakcja sama w sobie i realna alternatywa dla budownictwa murowanego. |
|
| |
| Reklamy Google |
Budowa domu
«
Powrót do grupy: Firmy budowlane
Ostatnio na forum
- Księgowa Liczba postów: 105 Grupa: Firmy budow... Przeniesienie procesów księgowych do jednego programu może ułatwić dostęp do informacji i uporządkować dokumentację. Przy pełnej księgowości zakres potrzeb jest...
- Kto wam prowadzi księgowość?? Firma zewn? Liczba postów: 171 Grupa: Firmy budow... Czy właściciel firmy powinien sam zaglądać do systemu księgowego, czy wystarczy, że najważniejsze informacje przekazuje mu księgowa? Z jednej strony przedsiębio...
- Remont mieszkania w Warszawie Liczba postów: 18 Grupa: Firmy budow... Bardzo chciałabym znaleźć ekipę, która szybko poradzi sobie z remontem piwnicy i strychu.
- Szkolenia Liczba postów: 66 Grupa: Firmy budow... W firmie coraz częściej korzystamy z rozwiązań chmurowych przy projektach budowlanych, dlatego zacząłem szukać szkoleń związanych z Autodesk Construction Cloud....
- Jaki system ERP wybrać? Liczba postów: 23 Grupa: Firmy budow... Wraz z rozwojem firmy często pojawia się potrzeba wdrożenia nowych narzędzi informatycznych. Jeżeli chodzi o mnie, to skorzystałem z oferty polecanej mi firmy O...