offline budowniczymichal fachowiec
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: Piotr praktykant |
uważam że budowa obiektów prefabrykowanych biurowych jest dobrym rozwiązaniem polecam market chemko bo mają na miejscu mieszalnię farb i tynków mają duży wybór artykułów budowlanych chemii budowlanej dodatków do aranżacji wnętrz mają duży wybór artykułów budowlanych chemii budowlanej dodatków do aranżacji wnętrz gwoździ śrub śrubek węży zraszaczy mioteł kompresorów czajników płyt kartonowo gipsowych i wiele innych artykułów mają miłą i fachową obsługę miejscowy transport i stronę www.chemko.com.pl www.chemko.pl |
|
| |
| Reklamy Google |
Budowa prefabrykowanych obiektów biurowych
«
Powrót do artykułu: Budowa prefabrykowanych obiektów biurowych | «
Powrót do grupy: Budowa i remont
Ostatnio na forum
- Co zrobić kiedy mróz wchodzi przez okno? Liczba postów: 12 Grupa: Budowa i re... W momencie gdy mróz "wchodzi" do domu, myślę że ważną kwestią może być rozważenie zmiany okien, na te z niższym współczynnikiem przenikania ciepła (Uw). Duzy wy...
- Klimatyzacja w mieszkaniu Liczba postów: 152 Grupa: Budowa i re... U mnie Manta działa już drugi sezon i serio – nie spodziewałam się tak dobrej wydajności w tej cenie. Fajnie osusza powietrze i nie robi przeciągów. Jak ktoś sz...
- Sprzątanie po remoncie Liczba postów: 4 Grupa: Budowa i re... Zastanawiam się, czy dam radę zrobić to sama.
- Ciepły montaż okien nowej generacji - pełna izolac... Liczba postów: 2 Grupa: Budowa i re... https://winblick.pl Okna Szczecin i okolice
- Jak dobrać kolor okien, drzwi i bramy garażowej Liczba postów: 22 Grupa: Budowa i re... Drzwi stalowe to świetny wybór, ale jeśli chodzi o wnętrza, zdecydowanie polecam drzwi Asilo od Entra. Nowoczesne wykończenie, np. w antracycie, nadaje pomieszc...