offline Albatros doświadczony
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Erkas praktykant
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: sylka praktykant |
Pewnie, że znamy, z tego co wiem i co widziałam to największa cegielnia produkująca ręczną cegłę. Wiem, że słyną z jakości bo murarze polecali. Ja kupowałam własnie na elewację, obsługa i doradztwo oceniam na 5, podobnie jak efekt końcowy. Co więcej wiem, że budują w całej Polsce wiec musza mieć dobrą cegiełkę. Poleca Cegielnię CEKOBUD ;) |
|
| |
Gość: Marek Wol praktykant |
Ja też kupowałem w tej firmie cegłę - 100.000 sztuk. Cegły są bardzo dobre - z naturalnych składników i świetnie oddychają na budynku - nie miałem żadnych problemów z wilgocią czy wychodzącym grzybem. Znalazłem ich w internecie tutaj: http://www.cekobud.pl Napisałem tam w zakładce "Zapytaj architekta' do Pana Piotra i otrzymalem odpowiedź na wszystkie pytania. Także należę do tych zadowolonych klientów ;) |
|
| |
offline Albatros doświadczony
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Erkas praktykant
|
|
|
| |
Gość: Włodzimierz praktykant |
|
|
| |
Gość: Ireneusz praktykant |
|
|
| |
Gość: sammonaris praktykant |
|
|
| |
offline Tomek111 fachowiec
|
Nie spodziewałem się, że coś tak prostego jak stróżówka może być tak praktyczne. Znajomy zamówił taki kontener do pilnowania placu i wjazdu do firmy i wygląda to naprawdę profesjonalnie. Jest dobrze ocieplony, ma duże okna i oświetlenie także optymalne warunki do pracy ochorniarza. Dla mnie to świetny przykład, że nie trzeba inwestować w stały budynek, żeby zapewnić wygodne miejsce dla ochrony. |
|
|
CEKOBUD Stróża
«
Powrót do grupy: Firmy budowlane
Ostatnio na forum
- usługi i produkcja CNC Liczba postów: 8 Grupa: Firmy budow... W branży przemysłowej precyzyjne i trwałe rozwiązania klejące oraz uszczelniające odgrywają kluczową rolę. Gdy zmagamy się z różnymi procesami produkcyjnymi, wa...
- Dekorator wnętrz Liczba postów: 309 Grupa: Firmy budow... Rogzov Gratuit continues to expand its user base by offering free and easy streaming experiences.
- meble na wymiar Liczba postów: 213 Grupa: Firmy budow... Mam niewielki salon i potrzebuję funkcjonalnego, ale wygodnego wypoczynku. Wydaje mi się, że meble wypoczynkowe z funkcją spania to konieczność. Warto postawić....
- Systemy magazynowe Liczba postów: 20 Grupa: Firmy budow... Na OPEX wpływają świetliki, izolacja i szczelność połączeń. W tym dziale hale stalowe znajdziesz współczynniki oraz przykłady dachów pod panele PV. Z takim paki...
- Elektronika Liczba postów: 78 Grupa: Firmy budow... Szukaliśmy dostawcy okablowania do nowych maszyn pakujących i znajomy z branży podsunął nam ofertę Teknosystem. Zaskoczyło mnie, że oprócz samej produkcji wiąze...