Cegła czy tapeta do salonu

« Powrót do grupy: Najnowsze trendy

Stron: 18 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

6 listopada 2013, 12:46

Zgadzam sie: good 0 bad

http://www.urzadzamy.pl/galeria/projekt-salonu-bez-wad-6-naj czestszych-bledow-w-aranzacji-salonu,9734/6031/38436/
http://www.urzadzamy.pl/aranzacja-wnetrz/wystroj-wnetrz/jak- stosowac-surowe-cegly-w-mieszkaniu-zdjecia-z-prawdziwych-wne trz-zobacz-inspiracje,168_8681.html

Co będzie lepszym dodatkiem do salonu cegła czy tapeta na ścianie?
Cegła bardzo mi się podoba ale tapeta będzie praktyczniejsza.
Macie zdanie na ten temat ?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 listopada 2013, 19:53

Cegłą daje fajny charakter do wnętrza moim zdaniem bedzie fajnie łamała cały wystrój :) a dlaczego uważasz ze tapeta praktyczniejsza?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 listopada 2013, 21:00

Też uważam, że cegła znacznie lepsza od tapety. Bardzo podobają mi się wnętrza, w których jest ona wykorzystana. Do tapet szczerze mówiąc nie jestem przekonana;)

Zgłoś | Cytuj | Link

10 listopada 2013, 14:01

To wszystko zależy od całości aranżacji salonu i mieszkania generalnie. W jednej aranżacji cegła będzie doskonałym wyborem w innym stylu całkowicie niepasującym, podobnie z tapetami, czy fototapetami. www.decoroom.eu

Zgłoś | Cytuj | Link

4 marca 2014, 09:27

Zgadzam się,wszystko zależy od naszego gustu i stylu,ja osobiście do salonu dałbym kamień dekoracyjny ponieważ najbardziej mi się podoba,do tego też kominek- fajna sprawa.

www.Victori.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 marca 2014, 14:39

Według mnie postaw na cegłę – nada wnętrzu przyjaznego, ciepłego charakteru. Może być w naturalnym kolorze albo bielona, więc można dopasować ją do większości aranżacji. Świetnie komponuje się z drewnianą podłogą i tapicerowanymi obiciami w białym kolorze oraz oświetleniem o ciepłej barwie, na przykład w stylu etnicznym http://www.espotlight.pl/Produkty,3005/Tuba i efekt murowany ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

25 kwietnia 2014, 16:47

cegła bardzo fajnie wygląda we wnętrzu, ale musi pasować do całości i być dobrze wkomponowana bo inaczej może być porażka.

Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 2 kwietnia 2016, 21:00
Zgłoś | Cytuj | Link

28 kwietnia 2014, 12:03

Tapeta to raczej pokój dziecięcy,jeżeli chcesz postawić na oryginalny styl w swoim salonie to wg mnie cegła będzie lepszym rozwiązaniem. Trzeba tylko dobrać ja pod względem kolorystycznym do pozostałej części pokoju,podłogi oraz mebli.

www.Weldsystem.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

28 kwietnia 2014, 20:40

Wydaje mi się, ze jedna ściana w cegle będzie na pewno ciekawie wyglądała.

Zgłoś | Cytuj | Link

4 maja 2014, 14:36

Wizualnie bardziej podoba mi się cegła, ale oczywiście każdy ma inne upodobania. Tapety też bardzo lubię, bo teraz można znaleźć w sklepach naprawdę najróżniejsze wzory, do wyboru, do koloru.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 18 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• gry online Liczba postów: 4 Grupa: Najnowsze t... Łódź dzisiaj szara, uciekłem do Manufaktury, żeby nie zmoknąć. Żona poszła na zakupy, a ja usiadłem na ławce i odpaliłem piperspin. Nie liczyłem na nic, chciałe...
  • Temat zawodowy Liczba postów: 5 Grupa: Najnowsze t... Łódź dzisiaj szara i deszczowa, uciekłem do Manufaktury, żeby nie zmoknąć. Żona poszła na zakupy, a ja usiadłem na ławce i odpaliłem vegas hero. Nie liczyłem na...
  • Meble na wymiar Liczba postów: 3 Grupa: Najnowsze t...
  • Czy kasetony są nadal modne? Liczba postów: 125 Grupa: Najnowsze t... Kasetony nadal mają swoje miejsce w nowoczesnym i klasycznym designie wnętrz, szczególnie tam, gdzie stawia się na dekoracyjny sufit lub ścianę. Kluczowym eleme...
  • Firanki, czy rolety? Liczba postów: 492 Grupa: Najnowsze t... Urządzając mieszkanie albo dom, często pomijamy temat osłon okiennych aż do samego końca. To błąd, bo dobrze dobrane rolety lub żaluzje potrafią zmienić charakt...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20700 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 344

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >