Cegła we wnętrzu mieszkania

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

4 sierpnia 2015, 14:51

Zgadzam sie: good 0 bad

Co sądzicie o zastosowaniu cegły we wnętrzu? Może jednak nowe - alternatywne rozwiązania sprawdzają się lepiej?

Ostatnio o tym pisaliśmy, zapraszamy!:
https://www.facebook.com/NiebanalnyMebel/posts/1683955981841 122

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 sierpnia 2015, 08:49

Nie jestem zwolennikiem takiego rozwiązania. Według mnie wygląda to na niedokończoną pracę. Brakuje klimaty przytulnego mieszkania. Wnętrze wydaje się zimne.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 sierpnia 2015, 10:27

Co do cegły jako materiale wykończeniowym np na ściany,to jestem bardzo pozytywnie nastawiona bo już sama w sobie stanowi o znakomitej ozdobie i prezentuje się bardzo ciekawie. Warto pomyśleć też o dodatkach podczas urządzenia mieszkania,polecam www.KamilaMeble.pl gdzie znajdziecie stylowe,oryginalne krzesła i fotele.

Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 6 października 2015, 15:34
Zgłoś | Cytuj | Link

10 sierpnia 2015, 15:12

Cegła wygląda klimatycznie. Nadaje nastrój.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 sierpnia 2015, 13:48

Moja mama również nie jest zwolenniczką cegły, bo jest dla niej synonimem niewykończonego wnętrza - może to kwestia mentalności? Osobiście jestem zwolenniczką tego materiału, ponieważ daje ogromne możliwości, a wnętrze nabiera oryginalnościhttp://perfectspace.pl/zoliborz120m-3-pokoje-s oft-loft/

Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 6 października 2015, 15:35
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 sierpnia 2015, 13:34

Oczywiście że warto urządzić swoje wnętrze w całości w cegle lub kamieniu ozdobnym,to zawsze nadaje niesamowitego klimatu i sprawia ze całe mieszkanie jest wyjątkowe,wręcz magiczne. Bardzo podobają mi sie właśnie takie rozwiązania.

www.Vitre.net.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

15 września 2015, 15:16

Jak dla mnie super, ponieważ jestem wielką fanką loftów. Podobają wam się inwestycje w takim klimacie?

Ten post był edytowany przez lara dnia: 8 października 2015, 10:10
Zgłoś | Cytuj | Link

16 września 2015, 18:31

Cegła to brzmi jakoś tak strasznie surowo dla wielu, a przecież dobór materiału w tym segmencie jest bardzo, bardzo szeroki, tak jeśli chodzi o wygląd, kolorystykę, fakturę, wielkość itd.
https://www.facebook.com/decoroom.eu

Ten post był edytowany przez Beata111 dnia: 6 października 2015, 13:01
Zgłoś | Cytuj | Link

16 września 2015, 20:54

Podobno ładne jest to, co się komu podoba :) Cegła oczywiście nie do że każdego wnętrza będzie pasowała.
Jeśli inspirujesz się stylem rustykalnym i masz jeszcze gdzie w pomieszczeniu elementy z tego stylu (lub je planujesz) – surowa cegła na pewno się sprawdzi. Nie mam pojęcia dlaczego, większość osób uważa, ze ładna cegła to ta równiutka, gładka i docięta co od milimetra. Dla mnie piękno tkwi w naturalności, a jednocześnie ciepłym minimalizmie. W swoim domku nie będę miał nawet jednej klinkierówki.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 września 2015, 23:39

Mnie osobiście cegła w pomieszczeniach się nie podoba;)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Zakładanie firmy Liczba postów: 6 Grupa: Ciekawe pom... Planowanie efektywnej rekrutacji to kluczowy element w rozwijaniu każdej firmy. Profesjonalne podejście do poszukiwania talentów może znacząco zwiększyć szanse....
  • Zastanawiam się nad zamówieniem mebli na wymiar Liczba postów: 6 Grupa: Ciekawe pom... Przy wyborze firmy do mebli na wymiar kluczowe jest dokładne sprawdzenie opinii i portfolio, doświadczenia na rynku oraz referencji od poprzednich klientów, a t...
  • Gładzie robić czy nie? Liczba postów: 2 Grupa: Ciekawe pom... Kwestia gustu grunt napewno. Co do gładzi, kto co chce, może mąż chce lustro na ścianie. To już indywidualna sprawa, moja żona chce Tynki CW. Bez gładzi, chce ś...
  • Wyposażenie kuchni Liczba postów: 501 Grupa: Ciekawe pom... Zainteresowanym tematem mogę polecić stronę https://gastromania.pl/kotly-gastronomic zne , na której znajdziecie ofertę mojego ulubionego sklepu internetowego Ga...
  • Mała kuchnia - nasze pomysły na poradzenie sobie Liczba postów: 107 Grupa: Ciekawe pom... Zainteresowanym tematem mogę polecić stronę https://gastromania.pl/ , na której znajdziecie ofertę mojego ulubionego sklepu internetowego Gastromania z najróżni...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20475 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 192

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >