Kupiłem nowe mieszkanie, w którym ściany są pomalowane farbą emulsyjną, a chciałbym położyć na te ściany cekol i dopiero pomalować właściwą farbą. Czy bez żadnych problemów można położyć cekol na tych ścianach bez zagruntowania czy jednak jest konieczne zagruntowanie. Czy farba emulsyjna, która już jest na ścianach może służyć jak farba gruntująca przed cekolowaniem?
Cekolowanie i malowanie nowego mieszkania
«
Powrót do grupy: Ekologiczny i energooszczędny dom
Ostatnio na forum
- Usługi brukarskie Warszawa, Pruszków, Piaseczno -... Liczba postów: 2 Grupa: Ekologiczny... Ja na przykład dowiedziałem się o usługi brukarskie Warszawa . Moim zdaniem to jest bardzo dobra oferta.
- Balustrady kute i nierdzewne Kraków Liczba postów: 2 Grupa: Ekologiczny... Warto teraz zainteresować się balustrady nierdzewne Kraków . To naprawdę powinno zainteresować wiele osób.
- Elektrozaczepy Liczba postów: 2 Grupa: Ekologiczny... Dzisiaj na przykład dowiedziałem się o elektrozaczepy symetryczne . Jestem pewny, że z tej oferty naprawdę skorzysta bardzo dużo osób.
- Losuj kartę Tarota – wróżba z kart tarota Liczba postów: 3 Grupa: Ekologiczny...
- Zarządzanie nieruchomościami Liczba postów: 9 Grupa: Ekologiczny... Lokalne realia mogą znacząco wpłynąć na szybkość i przebieg transakcji. Dla osób, które chcą uniknąć zawirowań, istnieją witryny oferujące pomoc przy szybkiej s...