Chce zrobić sobie kuchnię pod wymiar i do tego jakieś zabudowane systemy mebli do mieszkania i tak się zastanawiam kogo tutaj ewentualnie warto wybrać, ktoś zajmuje się robieniem takich mebli i będzie w stanie dobre propozycje mi zaoferować. Jak macie kogoś sprawdzonego, po kogo będzie warto sięgnąć to dajcie namiar.
offline ![]() Fijal14 majster
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() kwieczko fachowiec
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Marek praktykant |
|
| |
offline ![]() nataliaszyszka1 praktykant
![]() |
Meble na wymiar to najlepsze, na co można się zdecydować. Wszystko jest idealnie wyliczone, a szafki możemy sobie zaplanować, jak chcemy. Osobiście polecam, ale trzeba wybrać dobrego stolarza. asdeperu.org/kuchnie-poznan |
Ten post był edytowany przez nataliaszyszka1 dnia: 28 czerwca 2021, 10:09 | |
| |
offline ![]() Co_ffee inżynier
![]() |
Ja również myślałam o kuchni pod wymiar. Jednak jej cena
zwaliła mnie z nóg... zdecydowałam się na meble kuchenne modułowe
- to znacznie tańsze rozwiązanie a jakość identyczna
:) |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() mazwoj fachowiec
![]() |
Można samemu. Ja sobie zrobiłem samemu meble do kuchni.
Systemy szufladowe Bluma, płyty docięte na wymiar z
marketu. Koszt na tamte czasy w firmie och-ach jaki mi
rzucili to 15tyś na blacie z paździerza. Ja za 7-8tyś
zrobiłem na tych samych Blum-owskich systemach z dębowym
blatem. Przebitka jest :). |
| |
![]() Konto usunięte praktykant |
|
| |
offline ![]() xawier praktykant
![]() |
Teoretycznie można samemu, ale przecież nie każdy ma do tego odpowiednie predyspozycje. Ja na przykład w życiu czegoś takiego bym się nie podjął. Nie mam przede wszystkim pojęcia, jak krok po kroku wykonywać zadania, aby potem posiadać odpowiednio wyposażone kuchnie przy pomocy mebli na wymiar. Dodatkowo nie miałbym też na to wszystko czasu. A nikt mi nie powie, że to nie jest czasochłonne. Nie miałbym też odpowiednich narzędzi. Dla takich jak ja pozostaje zatem tylko pomoc fachowców od tej branży |
| |
offline ![]() green6 fachowiec
![]() |
Ostatnio przeglądałam sobie oferty producentów meblowych i szczególnie w oko wpadła mi propozycja od https://layman.pl/pl/ . Te meble zdecydowanie w sobie coś mają, nie są tuzinkowe, bardzo oryginalne w bogatej kolorystyce. Polecam sobie zajrzeć na stronkę i obejrzeć |
| |
![]() Gość: Jade praktykant |
|
|