Ciąża a badania

« Powrót do grupy: Trudne tematy

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5  ▸

29 czerwca 2024, 21:21

Zgadzam sie: good 0 bad

buy propecia finasteride

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 lipca 2024, 15:22

Czy wiesz, jakie korzyści i ryzyka niesie konsumpcja popcornu w ciąży? Wejdź na stronę https://doradcyzdrowia.pl/popcorn-w-ciazy-jak ie-korzysci-i-ryzyka-niesie-konsumpcja-dla-zdrowia-przyszlej -mamy/ i dowiedz się więcej. Popcorn może być źródłem błonnika i jest stosunkowo niskokaloryczny, jednak niektóre rodzaje mogą być przesolone lub zawierać dodatki smakowe, które mogą nie być zalecane w ciąży. Zaleca się wybór popcornu naturalnego i ograniczenie spożycia do rozsądnych ilości.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 lipca 2024, 16:12

Social events dominate twin city s super bowl sunday the
https://gayboysstudio-dirty-talking.fetish-matters.com/?jana -jazmyne

Zgłoś | Cytuj | Link

20 września 2024, 17:41

Badania podczas ciąży są kluczowe, aby monitorować zdrowie matki i dziecka. W pierwszym trymestrze wykonuje się m.in. badanie krwi, USG, badania prenatalne oraz badanie moczu. W kolejnych trymestrach ważne są również testy na cukrzycę ciążową oraz regularne badania ultrasonograficzne. Warto być na bieżąco z zaleceniami lekarza, aby upewnić się, że wszystko przebiega prawidłowo. W kwestii innych opcji zdrowotnych oraz tabletek i medykamentów, więcej informacji znajdziesz tutaj.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 listopada 2024, 07:51

Nie wyobrażam sobie nie zapisać się na badania prenatalne. Dzięki nim można sporo dowiedzieć się o maluszku i upewnić się, że jest zdrowy. W Katowicach i z tego, co wiem, to też w Częstochowie przyjmuje fajna lekarka - dr Wioletta Rozmus-Warcholińska. Co prawda trzeba się postarać, żeby się do niej dostać, ale warto. Widać, że praca to jej pasja i doskonale się na tym zna.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 listopada 2024, 17:25

Kontakt do bardzo dobrego ginekologa można znaleźć na stronie https://mamiclinic.pl/oferta/ginekolog/. Polecam jeśli szukacie kogoś, kto zapewni wam odpowiednią opiekę podczas ciąży.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 listopada 2024, 10:03

Witam wszystkie osoby, które są zainteresowane tematem naszej rozmowy. Jeżeli chodzi o mnie, to zdecydowałem się skorzystać z usług polecanego mi, sprawdzonego centrum medycznego Vivomed w Sosnowcu, które specjalizuje się m.in. w badanie urodynamiczne .

Zgłoś | Cytuj | Link

22 listopada 2024, 11:39

A co sądzicie o tabletkach anty?

Zgłoś | Cytuj | Link

6 lutego 2025, 19:18

Niedawno trafiłam na bloga https://mamanotuje.pl/ i chcę się nim podzielić z Wami! To miejsce pełne przydatnych treści dla mam – od porad odnoszących się do okresu prenatalnego i rodzicielstwa, przez recenzje produktów, aż po inspiracje kulinarne i pomysły na zabawy dla całej rodziny. Wszystko zostało napisane w zrozumiały, serdeczny sposób, bez zbędnego pouczenia. Cenię takie blogi, bo można tam znaleźć nie tylko praktyczne wskazówki, ale również poczuć, że nie jest się samemu w tym wszystkim rodzicielskim chaosie. Jeśli szukacie fajnych materiałów o macierzyństwie, zdecydowanie warto tam wejść. Może macie inne najczęściej odwiedzane serwisy dla rodziców? Dajcie znać.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 lutego 2025, 20:44

Juliet anderson bio read about her profile at freeones
https://toe-licking-africa.fetish-matters.net/?allyson-tyra

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Pieniądze - inwestowanie Liczba postów: 388 Grupa: Trudne tema... Od dłuższego czasu lokuje pieniądze w złoto.
  • klimatyzator w biurze jaki? Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Szukam klimatyzacji do małego biura (ok. 50–60 m², kilka pomieszczeń). Co lepiej – pojedyncze splity czy multi-split? I jakie firmy warto brać pod uwagę, żeby t...
  • kontenery budowlane Liczba postów: 2 Grupa: Trudne tema... Potrzebowałem kontenera na plac budowy, żeby mieć bezpieczne miejsce na dokumenty i narzędzia. Trafiłem na kontenery budowlane i okazały się strzałem w dziesiąt...
  • Jakie jest Wasze hobby? Liczba postów: 374 Grupa: Trudne tema... Ciężko mi teraz znaleźć czas na moje hobby. Po prostu go nie mam. Mam czas na gry tylko okazjonalnie. I nawet wtedy nie są to gry strategiczne ani nawet strzela...
  • Montaż haków holowniczych Liczba postów: 3 Grupa: Trudne tema... W moim przypadku hak był potrzebny głównie pod bagażnik rowerowy, ale szybko okazało się, że to przydaje się do wielu rzeczy. Sprawdziłem Haki holownicze od Pez...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20346 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 334

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >