Ciemny salon - co zmienić TANIO, żeby go rozjaśnić?

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3

8 czerwca 2016, 12:48

Zgadzam sie: good 0 bad

Przemalować na biało, kupić jasny dywan, jasne zasłony, jasna narzute na kanape...

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 czerwca 2016, 11:35

Ależ po co pakować się w koszty związane z wymianą mebli lub malowaniem? Moim zdaniem jedyne co wystarczy zrobić to dokupić parę ciekawych dodatków i ozdób,np poduszki wraz z kocem czy narzutą dekoracyjną- odmienią każdy salon,akurat ich szeroki wybór znajdziecie na www.Belle-Amelie.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 czerwca 2016, 20:59

jasne zasłony. w moim pokoju mega pomogły.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 czerwca 2016, 21:06

Można faktycznie przemalować ścianę jedną, albo zrobić 2w1, czyli na ścianę położyć na przykład starą cegłę bruk-betu. Raz, że będzie przełamanie koloru, dwa salon naierze charakteru to i właściciele będą mieli frajdę z ciekawej dekoracji.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 czerwca 2016, 08:28

Pomysł z kamieniem jest ok, ale ja bym proponował coś bardziej oryginalnego niż stara cegła. Płyty Luna z efektem 3D w kształcie koła.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Kuchnia Liczba postów: 47 Grupa: Wykańczamy... Uwielbiam gotować i od jakiegoś czasu inwestuję w sprzęt, który normalnie widuje się w restauracjach – np. noże szefa kuchni, maszyna do frytek , stalowe garnki...
  • Montaż i serwis klimatyzacji - Bielsko Biała Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... w celu uzyskania wielu informacji o systemach klimatyzacji i pom ciepła dla mieszkan i domów www.dobraklima.com
  • Meble - jakie meble do salonu? Liczba postów: 703 Grupa: Wykańczamy... Postaw na polskiego producenta, który tworzy meble ponadczasowe, eleganckie, starannie zaprojektowane. Wysoka jakość. Takie meble posłużą Ci przez długie, długi...
  • Brama garażowa i napęd Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... Oglądając różne oferty sklepów z akcesoriami ogrodzeniowymi, natrafiłam na sklep KUT-MET https://www.sklep.kut-met.pl/, który oferuje między innymi zawiasy do b...
  • osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... Z rodziną postanowiliśmy w ferie polecieć do Dubaju, dzieciaki chciały na Burj Khalifa, no to musiałem coś ogarnąć. Szukałem strony, gdzie kupię bilety bez zami...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19746 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 169

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >