offline ![]() fenny doświadczony
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() pegi00 praktykant
![]() |
Ja bym na twoim miejscu wybrała sofę. Narożnik niestety może zająć zbyt dużo miejsca a jak sama piszesz twój pokój jest niezbyt duży. Mnie osobiście bardzo podobają się te sofy arismebel.pl Poza tym klienci mają tu możliwość wyboru zarówno koloru materiału, desenia jak również wymiarów mebli. |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() KOSTEK24 fachowiec
![]() ![]() ![]() |
|
| |
offline ![]() fenny doświadczony
![]() |
|
Ten post był edytowany przez fenny dnia: 11 kwietnia 2011, 18:30 | |
| |
offline ![]() Szalonymax majster
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Taniobuduj_pl doświadczony
![]() |
|
| |
offline ![]() bazyliszek inżynier
![]() |
|
| |
offline ![]() gosiab kierownik
![]() |
Powiem Ci, że też zależy czy chcesz później ten
narożnik używać do spania czy tylko jako wypoczynek na
dzień do salonu. |
| |
offline ![]() Senpo doświadczony
![]() |
|
| |
offline ![]() pitrek88 kierownik
![]() |
|
|
Co wybrać naroznik czy sofę?
«
Powrót do grupy: Ciekawe pomysły
Ostatnio na forum
- Ładna i dobrze wykonana pościel - gdzie szukać Liczba postów: 9 Grupa: Ciekawe pom... Tak zupełnie przypadkiem trafiłam na femi i wygląda to na miejsce dla tych, co siedzą w klimatach naturalnych i chcą postawić na coś łagodniejszego dla skóry. S...
- Czy kort tenisowy to dobry pomysł? Liczba postów: 26 Grupa: Ciekawe pom... Rakiety tenisowe są kluczowym elementem w tenisie, wpływając na styl gry i ogólną wydajność. Wybór odpowiedniej rakiety ma ogromne znaczenie zarówno dla amatoró...
- Pomysł na wakacje Liczba postów: 668 Grupa: Ciekawe pom... Jeżeli są tutaj osoby, które mają w planach wyjazd do Poznania i szukają sprawdzonego noclegu, to ze swojej strony mogę Wam wszystkim polecić sprawdzić Hotel Po...
- Stół - nierozkładany czy rozkładany? Liczba postów: 222 Grupa: Ciekawe pom... A stół okrągły gdzie mogłabym kupić?:)
- ciekawe dekoracje Liczba postów: 498 Grupa: Ciekawe pom... Zastanawiam się nad dekoracjami do sypialni.