offline fenny doświadczony
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline pegi00 praktykant
|
Ja bym na twoim miejscu wybrała sofę. Narożnik niestety może zająć zbyt dużo miejsca a jak sama piszesz twój pokój jest niezbyt duży. Mnie osobiście bardzo podobają się te sofy arismebel.pl Poza tym klienci mają tu możliwość wyboru zarówno koloru materiału, desenia jak również wymiarów mebli. |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline KOSTEK24 fachowiec
|
|
|
| |
offline fenny doświadczony
|
|
| Ten post był edytowany przez fenny dnia: 11 kwietnia 2011, 18:30 | |
|
| |
offline Szalonymax majster
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Taniobuduj_pl doświadczony
|
|
|
| |
offline bazyliszek inżynier
|
|
|
| |
offline gosiab kierownik
|
Powiem Ci, że też zależy czy chcesz później ten
narożnik używać do spania czy tylko jako wypoczynek na
dzień do salonu. |
|
| |
offline Senpo doświadczony
|
|
|
| |
offline pitrek88 kierownik
|
|
|
|
Co wybrać naroznik czy sofę?
«
Powrót do grupy: Ciekawe pomysły
Ostatnio na forum
- Jakie Okna Liczba postów: 11 Grupa: Ciekawe pom... Ja natomiast osobom z Poznania oraz okolic mogę zdecydowanie polecić bardzo dobry salon ze stolarką okienną, drzwiami oraz roletami zewnętrznymi, a jest to - fi...
- Mała kuchnia - nasze pomysły na poradzenie sobie Liczba postów: 108 Grupa: Ciekawe pom... Zainteresowanym tematem mogę polecić stronę https://gastromania.pl/ , na której znajdziecie ofertę mojego ulubionego sklepu internetowego Gastromania z najróżni...
- Farby kolorowe dla alergików Liczba postów: 286 Grupa: Ciekawe pom... Ciekawe rozwiązania
- Pomysł na wakacje Liczba postów: 705 Grupa: Ciekawe pom... Rejon Rogoźna stanowi atrakcyjne zaplecze rekreacyjne dla osób zainteresowanych turystyką wodną. Kajaki Rogoźno to propozycja skierowana do osób, które cenią so...
- Ciągniki rolnicze - wybór Liczba postów: 16 Grupa: Ciekawe pom... Aby kupić ciągnik, trzeba mieć gospodarstwo rolne. A jak zostać rolnikiem? Jak czytam na kursogrodnik.pl- aby móc legalnie prowadzić gospodarstwo rolne, korzyst...