Co na ściany w kuchni?

« Powrót do grupy: Porady i opinie

Stron: 18 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  16 17 18

16 lutego 2021, 10:22

Zgadzam sie: good 0 bad

how to use tinder , what is tinder
tinder login

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 lutego 2021, 18:09

A może coś bardziej w tym stylu? https://www.instagram.com/p/CLXPL2jI94e/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 kwietnia 2021, 17:39

mature adult phone chat
free adult dating

Zgłoś | Cytuj | Link

16 kwietnia 2021, 12:23

Zapraszam na Moje Szkło gdzie możesz zaprojektować swoje własne panele szklane nad blat w kuchni. Jest to ciekawe rozwiązanie dla tych, którzy cenią sobie unikalny design, ponieważ mamy nieograniczony wybór obrazów, które mogą znaleźć się na panelu szklanym :)

Ten post był edytowany przez Pablo088 dnia: 16 kwietnia 2021, 12:24
Zgłoś | Cytuj | Link

30 sierpnia 2024, 23:01

fajnym rozwiązaniem są plakaty do kuchni na ścianę albo na komodę.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 września 2024, 14:20

ja osobiście jestem za płytkami. Nie ścierają się tak szybko i łatwiej je doczyścić

Zgłoś | Cytuj | Link

2 listopada 2025, 23:04

Odradzam każdemu elastyczne okładziny ścienne – zwłaszcza w miejscach o dużym nasłonecznieniu. Szybko blakną i wyglądają jak tania tapeta. Zdecydowanie lepiej postawić na tradycyjny materiał.

Zgłoś | Cytuj | Link

15 listopada 2025, 14:56

Warto zajrzeć na https://budujmodulowo.pl – tam jest mnóstwo materiałów o budowlance i remontach. Ja często tam zaglądam po potrzebne informacje.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 18 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  16 17 18

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Potrzebny szklarz Liczba postów: 65 Grupa: Porady i op... Widziałem, że temat szklarzy często się przewija, zwłaszcza przy remontach. Trafiłem na stronę, gdzie znajdziecie usługi szklarskie, które mogą być pomocne w ró...
  • Czy warto montowac rolety zewnętrzne? Liczba postów: 439 Grupa: Porady i op... Rolety zewnętrzne to też super opcja antywłamaniowa.
  • Zakupy przez internet Liczba postów: 544 Grupa: Porady i op... Oszczędzanie na zakupach online nie wymaga skomplikowanych działań. Wystarczy dostęp do aktualnych informacji o promocjach i umiejętność ich wykorzystania. Kluc...
  • Aranżacja biura Liczba postów: 406 Grupa: Porady i op... jeśli planuje zamawiać meble, warto zwrócić uwagę na to, z jakiego materiału będą wykonane. dobrze jest wymagać od wykonawców, żeby korzystali z płyt MPB – są w...
  • łóżko dziecięce Liczba postów: 181 Grupa: Porady i op... Na rynku dostępnych jest wiele łóżek dziecięcych, ale nie wszystkie oferują odpowiedni poziom jakości. Coraz więcej osób zwraca uwagę na materiały oraz wykonani...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20844 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 181

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >