Co sądzicie o Self Storage?

« Powrót do grupy: Trudne tematy

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

3 lutego 2019, 12:02

Zgadzam sie: good 0 bad

Hej,
Niedaleko mnie otworzyli właśnie coś takiego. Wielki budynek z logiem Less Mess. W sumie spoko opcja. Macie jakieś doświadczenia z takimi magazynami?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 marca 2019, 11:22

Cześć,

Ja polecam, sam korzystam, na miejscu jest również sklep z kartonami, taśmami itp. Bardzo pomocni pracownicy i co dla mnie najważniejsze dostęp mam 24/7

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 marca 2019, 10:45

Ja wynajęłam póki co na próbę magazynek ok. 1 m2 na rzeczy, które są mi potrzebne okazjonalnie typu ozdoby świąteczne, narty, sanki, jakieś gadżety balkonowe. Póki co się sprawdza. Mam dostęp o każdej porze dnia, na miejscu jest monitoring, a magazyn jest czysty. Dla mnie ważne, żeby nie było czuć śmierdzącej wilgoci. Podoba mi się tez podejście do klienta. Ja akurat wynajmuję w Less Mess na Bemowie.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 marca 2019, 15:45

Obecnie nie korzystam, ale kiedyś wynajmowałem mały magazyn na rower i deskę. Super sprawa, bezpiecznie i tanio. Jak masz gdzieś w okolicy to nie zastanawiaj się!

Zgłoś | Cytuj | Link

14 marca 2019, 17:45

Ja mam schowek w Less Mess na al Krakowskiej i jestem bardzo zadowolony bo mam tam wszystko co mi sie nie miesci w domu a dodoatkowo jest tam bezpiecznie i tanio, polecam z reką na sercu
Ps mają tam tez pyszna kawe :P

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 marca 2019, 18:05

A może w Internecie znajdą się lepsze informacje w tym temacie. Co o tym sądzicie?

Zgłoś | Cytuj | Link

26 marca 2019, 16:36

Ja jestem zachwycona - korzystam własnie w tym budynku z Wielkim Oknem:) Już od kilku miesięcy. Taka moja prywatna piwnica tylko lepsza niż zwykła piwnica:) Przede wszystkim pomieszczenie jest wysokie wiec układam naprawdę pod sufit. Mam alarm na skrytce. jest monitoring i wszystko ubezpieczone za jakieś grosze. Obsługa sympatyczna, pyszna kawa i krówki:) SUPER!

Zgłoś | Cytuj | Link

26 marca 2019, 18:10

ja korzystam przy Siekierkach , dostęp 24/h i to jest super

Zgłoś | Cytuj | Link

14 kwietnia 2019, 12:53

Widzę, że temat żywy. Ostatnio sama szukałam informacji na ten temat więc może się podzielę opinią, bo właśnie korzystam z Less Mess Storage przy Atrium Targówek.
Na plus jest lokalizacja przy trasie i parking. W środku jest czysto, nie ma kurzu itp więc nic się nie brudzi jak w zwykłej piwnicy, dostęp jest całodobowy można zawsze po coś przyjechać, biuro czynne codziennie więc można też opłacić na miejscu od razu. Z fajniejszych rzeczy to też kontener na gabaryty - nie trzeba wozić do domu większych rzeczy jeżeli jednak chce się z nich zrezygnować, tylko można wyrzucić na miejscu.
Wszystko wygląda tak jak na wizualizacjach na stronie, także można sobie obejrzeć.

Zgłoś | Cytuj | Link

18 kwietnia 2019, 15:17

Ja też mam w Less Mess Storage i polecam !

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak rozwinąć swój biznes w okresie COVID? Liczba postów: 60 Grupa: Trudne tema... No nie ma co... czasie COVID dużo rzeczy trzeba było przemyśleć od nowa, zwłaszcza w biznesie. U mnie super się sprawdziły personalizowane naklejki – na opakowa...
  • Moda Liczba postów: 129 Grupa: Trudne tema... Coraz częściej wybieram rzeczy, które mają „coś więcej” – nie tylko wygląd, ale też historię i wartość. Przeglądając https://kanasapiens.pl/ wpadły mi w oko ich...
  • paczka z niestandardowymi wymiarami Liczba postów: 28 Grupa: Trudne tema... Nowoczesne rozwiązania, takie jak paczkomaty, zmieniły sposób korzystania z usług kurierskich. Dzięki nim nadawanie i odbieranie paczek stało się szybkie i wygo...
  • Gdzie na wczasy ? Liczba postów: 105 Grupa: Trudne tema... Planując wakacje do Turcji, trafiłem przez przypadek na witrynę https://turcja-wakacje.pl/ i muszę przyznać – petarda! To nie jest następny nudny blog z kopiowa...
  • Bezpieczny fotelik 0-18 kg Liczba postów: 41 Grupa: Trudne tema... 0-18 kg to jedynie RWF. Innej opcji to nie ma. Ale jak już starsze dziecko to można wybierać sobie coś wiecej. Bo są jeszcze te pasy Smart Kid Belt. Dobre dla s...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19685 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 236

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >