Co sądzicie o Self Storage?

« Powrót do grupy: Trudne tematy

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

19 kwietnia 2019, 22:45

Zgadzam sie: good 0 bad

Ja mieszkam w budynku gdzie inwestor pomyślał o takich pomieszczeniach na szczęście. Nie ma piwnicy jako takiej tylko komórki rozmieszczone są na parterze i pierwszym piętrze oddzielone korytarzem od mieszkań. Świetne rozwiązanie, wszystko nam się mieści. Mam tam parę cennych rzeczy, więc jeszcze przed budową dogadałem się z deweloperem i wstawił mi tam drzwi pancerne hartmann tresore https://www.hartmann-tresore.pl/sejfy/drzwi-p ancerne/ Bo taki zwykły zamek to jednak łatwo otworzyć, a kłódki tam nie założysz. Takie self storage na większe gabaryty to też dobry pomysł. Tym bardziej jak ktoś nie dysponuje piwnicą.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 kwietnia 2019, 12:00

Siemka, Ja kożystam z Magazynów Less Mess. Jeżdzę zadowo na rowerze i mam często w różnych miejscach polski maratony - mogę jezdzić pociągami a oni mi wysyłają rower - mają materialy opakowaniowe no i warunki super - mpoge trzymac roewery i sobie je naprawiac w srodku. rewelacja - LEss Mess dzieki - bez was zycie bylo by trudne!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 maja 2019, 13:41

na tym forum czytaliśmy o less mess i się przekonaliśmy właśnie. Warto pojechać i zobaczyć na miejscu pracownicy wszytko pokażą i opowiedzą jak to działa. Bardzo ciekawe i profesjonalne miejsce jeżeli jeszcze się nie korzystało. Bardzo wygodnie jest to, że można zamówić nowe meble do domu wcześniej i na miejscu zostają odebrane przez obsługę, a nie trzeba ich wozić z domu do magazynu

Zgłoś | Cytuj | Link

13 maja 2019, 15:16

Ja mam przy Siekierkach w Wa wie, fajna opcja dostęp 24h , czysto schludnie , miła obsługa .Polecam

Zgłoś | Cytuj | Link

20 maja 2019, 17:54

Świetna sprawa gdy brakuje miejsca w domu, bądź przeprowadza się remont, przeprowadzka. Mnie najbardziej odpowiada pod względem warunków i ceny Less Mess Storage na Ostródzkiej. Mam łatwy dostęp do pomieszczenia 24 na dobę, często zaopatruje się tam w kartony, folie i inne tego typu materiały. Jest czysto i praktycznie, ciekawe opcje usług dodatkowych, w tym obsługa przesyłek i niszczenie dokumentów klienta. Polecam!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 czerwca 2019, 15:11

ja korzystam z usług less mess od jakichś 3-4 miesięcy i jestem mega zadowolony. bardzo lubie podróżować po świecie i czesto z wyjazdów wracam z różnymi drobiazgami ze wszystkich zakamarków. mam już tego tyle, że zaczynało mi brakować miejsca w mieszkaniu :p kolega kiedyś minął ten duży szary budynek zupełnie przypadkiem i zagłębiłem się w temat. teraz wynajmuję tam pomieszczenie 2m, ale może zdecyduję się na więcej. dostęp do magazynu bez ograniczeń 24/7, Panie tam pracujące zawsze są miłe i robią pyszną kawę :) widać że firma podchodzi do wszystkiego profesjonalnie, obsługa na najwyższym poziomie

Zgłoś | Cytuj | Link

22 lipca 2019, 16:59

Dla mnie to już sprawdzone rozwiązanie na czas remontu czy przeprowadzki. Przydał się dostęp 24h na dobę i możliwość wynajęcia na miejscu regałów magazynowych. W sumie przydatna kompleksowa usługa z bezpłatnym transportem i ciekawymi opcjami najmu czy zakupu materiałów opakowaniowych. Właściwe warunki, pomocny personel, polecam Less Mess Storage :)

Zgłoś | Cytuj | Link

11 sierpnia 2019, 14:13

Polecam korzystanie z Less Mess Storage. Usługa na bardzo wysokim poziomie, pomieszczenia czyste, suche i bezpieczne. Do tego dostęp całodobowy a umowę można podpisać nawet w niedzielę.

Zgłoś | Cytuj | Link

3 grudnia 2019, 11:55

Ja akurat się nie spotkałam, ale teraz jak już wiem to będę się rozglądać.

Zgłoś | Cytuj | Link

20 grudnia 2019, 13:27

Wynająłem na czas remontu na swoje rzeczy z całego mieszkania - cena za spokój że moje rzeczy są bezpieczne w czasie już stresującego remontu jest wg mnie odpowiednia.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Is FootballX Better Than Aviator? Liczba postów: 21 Grupa: Trudne tema... By prioritizing comfort and accessibility, Rummy Perfect Official creates an environment where users can engage for extended periods without fatigue. Technical....
  • Potrzebuję porady prawnej Liczba postów: 2 Grupa: Trudne tema... Witam, mam nietypową sytuację – zajmuję mieszkanie, które było opuszczone przez poprzedniego właściciela ponad 15 lat temu. Nie mam umowy ani żadnych dokumentów...
  • Master Your Reflexes with Block Breaker – The Game... Liczba postów: 9 Grupa: Trudne tema... Reliability and fairness are core principles behind rummynoble io – Play All Yono, Teen Patti, Sata Games Store, with systems designed to ensure transparent and...
  • Czy ktoś korzystał z usług detektywa? Liczba postów: 10 Grupa: Trudne tema... Playing as a rhythm-based cube, players navigate a neon landscape full with hazards (spikes, traps, and more) as they dash and jump their way through geometry d...
  • Białka Tatrzańska Liczba postów: 94 Grupa: Trudne tema... I felt the Level Devil of anxiety creeping in, making participation challenging. Over time, listening more and sharing honestly helped ease my nerves. Handling....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20491 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 288

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >