Co z przekładaniem dachówki?

« Powrót do grupy: Robimy dach

27 listopada 2006, 17:25

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam. mam pytanie- czy opłaca sie przekładać stara dachówke? Planowałem pouzupełniać łaty, oraz odzyskac wiekszosc dobrego materiału, wyczyscic go i szczelnie poukładać od nowa. Zastanawiam sie tylko, czy to aby nie "skórka za wyprawke"..

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 lutego 2007, 21:31

Zgadzam sie: good 0 bad

radze poszukac nowej dachowki juz to przerabiałem raz ubytki przy przekładaniu a po drugie jaka jest jakosc dachowki ktora lezała na dachu nie wszystkie stare dachowki były dobrej jakosci :lol:

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• dach betonowy Liczba postów: 424 Grupa: Robimy dach Do you need help with how to check Nol card balance in mobile? The RTA website allows users to input their Nol card number and see real-time balance. This elimi...
  • Jak wykończyć dach? Liczba postów: 35 Grupa: Robimy dach Na takie pytania odpowiedź dostaniesz na tej witrynie https://naszdekarz.com.pl/ bo została stworzona z myślą o dekarzach i cieślach. Podpowiedzą co i jak wykor...
  • dylatacja między ścianami tylnymi garaży blaszanyc... Liczba postów: 19 Grupa: Robimy dach Jeśli interesują Cię garaże z blachy to na pewno warto zapoznać się z oferta producenta Garaże Marmet. Oferuje różnorodne modele, które można dostosować do indy...
  • malowanie dachu z blachy Liczba postów: 154 Grupa: Robimy dach Malowanie blachodachówki po latach wymaga cierpliwości. Stara, łuszcząca się farba musi być najpierw usunięta, inaczej nowa warstwa nie będzie tak trwała jak oc...
  • Porządna blachodachówka - opinie Liczba postów: 49 Grupa: Robimy dach Jeśli chodzi o koszty budowy, dach dwuspadowy jest zdecydowanie tańszy niż dach czterospadowy. Prosta konstrukcja więźby dachowej dwuspadowej oraz mniejsze zuży...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20067 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 329

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >