Czerwona cegła przy zielonej kuchni...

« Powrót do grupy: Ekspert aranżacji wnętrz

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

8 lutego 2016, 20:34

Zgadzam sie: good 0 bad

Według mnie czerwień i zieleń to chyba zbyt mocne połączenie, ale to oczywiście kwestia gustu. Ktoś wcześniej wspomniał o klinkierycie, widziałem w paru mieszkaniach te płytki i według mnie są bardzo eleganckie, zwłaszcza te rustykalne. Łatwo je położyć i utrzymać w czystości, co w kuchni ma niebagatelne znaczenie, zwłaszcza, jak sporo gotujemy.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 lutego 2016, 16:54

Może lepiej zamiast czerwonej cegły będzie lepiej pasowała Stara Cegła w kremowym odcieniu ? Bruk_Bet ma taki odcień w ofercie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 lutego 2016, 06:41

odważny i ciekawy pomysł :)

Zgłoś | Cytuj | Link

20 lutego 2016, 21:47

Hmm jakoś tego nie widze biel, szarość przy czerwonej cegły to jak najbardziej

Zgłoś | Cytuj | Link

27 lutego 2016, 18:54

Zawsze można położyć Klinkieryt, który wyglądem przypomina cegłę. Bardzo uniwersalny material do wnętrz.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 kwietnia 2016, 20:49

Zgadza się jednak nie wiem jak tutaj jest z trwałością :)

Zgłoś | Cytuj | Link

27 kwietnia 2016, 10:43

Hmm ciekawe rozwiązenie, fajnie to się bedzie komponować.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 kwietnia 2016, 12:58

Czerwona cegła przy zielonej kuchni to zdecydowanie bardzo odważy pomysł. Sama bym się na taką nie zdecydowała, ale do odważnych świat należy ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

30 kwietnia 2016, 08:30

Według mnie średnie połączenie. Biel i cegła będzie lepiej :)

Zgłoś | Cytuj | Link

30 kwietnia 2016, 13:51

No biel i cegła wyjdzie ciekawie i oryginalne.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Sprzedaż uszkodzonego samochodu Liczba postów: 15 Grupa: Ekspert ara... Jeżeli planujesz sprzedać swoje auto do skupu to Stacja demontażu pojazdów: https://zlomujemy24h.pl/ będzie bardzo trafionym wyborem. Polecam w tej sprawie skon...
  • Aranżacja salonu Liczba postów: 490 Grupa: Ekspert ara... Coraz bardziej przekonuję się, że warto kupić porządny sprzęt raz, zamiast co chwilę wymieniać tańsze rozwiązania. Przeglądając różne propozycje, trafiłam na ht...
  • dekoracje dodatki aranzajce Liczba postów: 166 Grupa: Ekspert ara... Mam wrażenie, że klimat sypialni tworzą przede wszystkim drobne dodatki. Miękki koc, kilka poduszek i świece zapachowe potrafią sprawić, że nawet po długim dniu...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 7 Grupa: Ekspert ara... Jeśli jesteś posiadaczem niewielkich pomieszczeń, w których każdy centymetr jest na wagę złota to pewnie przydadzą Ci się praktyczne drzwi przesuwne. Są nie tyl...
  • Remont Liczba postów: 79 Grupa: Ekspert ara... Przy większych pracach rozbiórkowych ilość odpadów potrafi naprawdę zaskoczyć. Nawet jeśli początkowo wydaje się, że wystarczy kilka worków, rzeczywistość szybk...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21338 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 682

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */