Gość: Gościu praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: marlen praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Jan Fachowy fachowiec
|
Witam, |
|
| |
Gość: sławek praktykant |
|
|
| |
Gość: Alek_kann praktykant |
Ja jestem w trakcie remontu łazienki, wymieniam w niej
wszystko a w szczególności baterię. Znalazłam na
facebooku fajną eko akcję z której napewno skorzystam. W
zamian za zwrot starej baterii nową kupię taniej :) Akcja
dla mnie idealna:) |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline connie kierownik
|
|
|
| |
offline Mezoko_com majster
|
|
|
| |
Gość: alek_kann praktykant |
|
|
| |
offline LazienkiABC_pl majster
|
|
|
| |
offline aniechto inżynier
|
to zależy jak ma służyć tylko do mycia rąk to ok ale jakbyś chciał nalać wody nap w wiaderko to troche niebardzo ja osobiście mam w toalecie takie baterie elektroniczne |
|
|
Czy instalować krany bezdotykowe?
«
Powrót do grupy: Porady i opinie
Ostatnio na forum
- Meble na wymiar Gdańsk Liczba postów: 79 Grupa: Porady i op... Jeżeli szukacie firmy, która oferuje kompleksowe usługi związane z projektowaniem mebli kuchennych na wymiar, to polecam Wam sprawdzić stronę https://www.villap...
- Zlewozmywak, jaki? Liczba postów: 4 Grupa: Porady i op... Przy urządzaniu kuchni przekonałem się, że bateria ma naprawdę duże znaczenie dla wygody codziennego korzystania ze zlewu. Znalazłem ofertę Comitor i na https:/...
- Jak kupować działkę? Liczba postów: 4 Grupa: Porady i op... Przy działce pod budowę domu kilka rzeczy może sprawić że tania działka staje się droga przy realizacji. Badania geotechniczne gruntu są kluczowe bo słaby grunt...
- Jakie kominy? Liczba postów: 8 Grupa: Porady i op... Znajomi mają smooth jawar przy kominku i właśnie u nich pierwszy raz zwróciłam na niego uwagę. Nie wygląda jak typowy komin, tylko fajnie pasuje do całego salon...
- Gładzie - jakiej firmy gładź szpachlowa? Liczba postów: 8 Grupa: Porady i op... Kilka warstw starej farby lateksowej to podłoże które może być dobre albo bardzo złe zależnie od stanu tej farby. Pierwsza diagnoza to test przyczepności przykl...