Według mnie jest to bardzo korzystne dla osób, które budują domy, ponieważ oprócz tego, że dostaje się dofinansowanie do budowy to dom po prostu zużywa mniej energii co oczywiście przekłada się na rachunki i kieszeń. Ja gdybym teraz budował dom to z pewnością zdecydowałbym się na system Termalica. Jest produkowany z naturalnych surowców, ma najmniejszy wskaźnik promieniotwórczości, bardzo krótki czas budowy - murowanie domu trwa 17 dni.
Czy budownictwo wysoko energooszczędne się opłaca
«
Powrót do artykułu: Czy budownictwo wysoko energooszczędne się... | «
Powrót do grupy: Budowa i remont
Ostatnio na forum
- Brama garażowa z napędem Liczba postów: 420 Grupa: Budowa i re... Dla mnie istotne jest, żeby produkty, których używam do konserwacji bramy, były nie tylko skuteczne, ale też łatwe w aplikacji i trwałe. Na https://dbamyobramy....
- Czy wybrać drzwi okleinowe? Co pasuje do wnętrza? Liczba postów: 1 Grupa: Budowa i re...
- Do czego służy reduktor gazowy? Liczba postów: 3 Grupa: Budowa i re...
- Impregnacja drewna Liczba postów: 3 Grupa: Budowa i re... Przy renowacji drewnianego tarasu zacząłem bardziej interesować się tematem zabezpieczania drewna przed wilgocią i zmiennymi warunkami atmosferycznymi. W trakci...
- Dachówka ceramiczna to inwestycja na dekady. Spraw... Liczba postów: 3 Grupa: Budowa i re... Ceramika to inwestycja na lata, dlatego jej wybór powinien być dobrze przemyślany i oparty nie tylko na wyglądzie, ale też na jakości i parametrach technicznych...