Gość praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline robertb fachowiec
|
Oczywiście że można. Należy tylko sprawdzić czy stare
płytki dobrze trzymają, porządnie je oczyścić i
zagruntować. Ja stosowałem GS-83 Cekolu i tegoż Cekolu
klej C-11. |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Ekspert wedi doświadczony
|
Drugie wyjście to zabezpieczenie powierzchni starych
płytek cienkimi płytami budowlanymi. Pozwoli to
zniwelować ewentualne nierówności i zapewni dobrą
powierzchnię na przyjęcie nowych płytek. Płyty takie
dobrze jest dodatkowo mechanicznie przymocować do starych
płytek (muru), da to pewność, że stare płytki nie
odspoją się od muru. Taka powierzchnia będzie trwała, a
nowe płytki będą dobrze się trzymały. Przykładem
płyt, na które bezpośrednio można kłaść płytki są
płyty wedi 4 mm. |
|
| |
offline kolibenek doświadczony
|
|
|
|
Czy jest możliwość położenia terakoty na starych płytkach?
«
Powrót do grupy: Porady i opinie
Ostatnio na forum
- Praca dla Przedstawiciela Handlowego Liczba postów: 119 Grupa: Porady i op... Największy problem, jaki zauważyłem u siebie w firmie, to brak spójności w działaniach HR. Każdy robi coś po swojemu i finalnie robi się chaos. Zacząłem czytać....
- Zasilanie LEDów Liczba postów: 4 Grupa: Porady i op... Podczas przeglądania rozwiązań z zakresu zasilania, udało mi się trafić na prostowniki i zasilacze od Bater. Urządzenia te znajdują zastosowanie w wielu branżac...
- Jak wybrać kolor do sypialni? Czym się kierować? Liczba postów: 27 Grupa: Porady i op... Kolor sypialni to element, nad którym zastanawia się wiele osób podczas remontu. Warto podążać za swoimi marzeniami i pamiętać o tym, że nawet ciemne barwy może...
- Zakupy przez internet Liczba postów: 546 Grupa: Porady i op... Zastanawiam się, co sądzicie o manicure hybrydowym. Widziałam ostatnio na jakimś blogu artykuł o lakierach bez HEMA i to wydało mi się mega ciekawe. Sama w osta...
- catering Liczba postów: 54 Grupa: Porady i op... Zastanawiałam się ostatnio nad tym, jak różne są podejścia do diety wśród sportowców. Mój kolega z siłowni od zawsze mówi, że klucz do sukcesu tkwi w jedzeniu,....