Czy kasetony są nadal modne?

« Powrót do grupy: Najnowsze trendy

Stron: 13 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

10 sierpnia 2011, 11:44

Zgadzam sie: good 0 bad

No powiedzcie, czy one nie fajnie wyglądają? :

Mi to się podoba

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 sierpnia 2011, 11:48

Nie no te 1 nawet ok ja bym je jeszcze ledami podświetlił i super :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 sierpnia 2011, 08:52

Wzór jest ładny, ale w utrzymaniu kasetony są trudne, szybko żółkną, nawet jak w domu się nie pali. Te pierwsze "kwadraty" były też u mnie w domu x lat temu. Oprócz szybkiego żółknięcia i ich malowania, ciężką pracą jest też późniejsze ich zrywanie. ;))

Zgłoś | Cytuj | Link

17 sierpnia 2011, 11:07

Tak to prawda ze zrywaniem są problemy, wyjątkowo dobrze się trzymają :D Ale co do żółknięcia to bym się pokłócił, u mnie przez 5 lat nie zżółkły, nie wiem dlaczego ale byłem bardzo zadowolony :) Później elegancko odmalowałem, ale teraz już nie mam do czynienia z kasetonami więc nie mi się wypowiadać, z punktu byłego użytkownika kasetonów mogę powiedzieć że byłem zadowolony

Zgłoś | Cytuj | Link

17 sierpnia 2011, 11:09

No a jak je podświetlić ledami tak jak mówi kolega wyżej to już w ogóle extra by wyglądało, bo te nie są jednolite tak więc padały by cienie :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 sierpnia 2011, 11:42

Hmmm własnie to żółknięcie nie jest zależne od papierosów ale też od wilgoci np. w kuchni no i ogólnej ... led z tym było by super ... zawsze można rozkuć lekko kasetony powciskać tam ledy :) przewody od ledów są cienkie :) więc można pokombinować alby wyszedł piękny sufit :)

Zgłoś | Cytuj | Link

17 sierpnia 2011, 15:04

Kasetony jakoś nie najle[iej mi sie kojarzą, ale te na zdjęciu sa jeszcze całkiem znosne.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 listopada 2012, 10:28

Nie wiem, czy są modne, czy nie, ale dla mnie kasetony sufitowe to dobre rozwiązanie, w zależności od sytuacji osobiście :)

Zgłoś | Cytuj | Link

9 stycznia 2013, 12:21

Mi osobiście wydaje się,że dzisiaj wraca fototapeta i szablony malarskie,natomiast kasetony idą w odstawkę. Moda na nie była jakieś 10 lat temu,wtedy faktycznie były niemal w każdym domu.

www.Nawigator-24.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

9 stycznia 2013, 15:21

Owszem kasetony są już niezłym przeżytkiem, ale ostatnio natknęłam się na kolorowe kasetony, w sensie, nie takie tradycyjne. Na stronie sklepu jest określony ten typ jako panele sufitowe. Zobacz http://www.tapetuj.pl/panele-sufitowe-powlekane-sosna-jasna. html
Gdy się temu przyjrzałam stwierdziłam, że nawet nie są tak tragiczne jak te, z połowy lat 90. kiedy królowały białe styropianowe.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 13 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Meble tapicerowane Liczba postów: 203 Grupa: Najnowsze t... Tak sobie myślę, że nie każdy od razu wie, jak dopasować meble na wymiar do konkretnego pomieszczenia. A tu ważne są proporcje, kolory i funkcjonalność. Trafiła...
  • Metalowe Meble biurowe Liczba postów: 102 Grupa: Najnowsze t... Metalowe szafki charakteryzują się wyjątkową trwałością, co czyni je niezwykle funkcjonalnym elementem wyposażenia w różnych miejscach pracy i instytucjach eduk...
  • kupno mebli Liczba postów: 2 Grupa: Najnowsze t... Jeżeli szukasz ciekawych rozwiązań np. do sypialni, to zajrzyj tutaj https://www.superszafy.pl/ Fajnym pomysłem jest łóżko z zabudową.
  • Podłoga Liczba postów: 130 Grupa: Najnowsze t... Superparkiet https://superparkiet.pl/ to jedna z czołowych firm w Polsce specjalizujących się w dostarczaniu najwyższej jakości podłóg. Dysponując czterema prof...
  • Które meble biurowe? Liczba postów: 648 Grupa: Najnowsze t... W czasie urządzania domowego biura wiele osób zastanawia się, czy krzesło na kółkach to dobry wybór. Ja też miałem wątpliwości, ale trafiając na ciekawy artykuł...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19808 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 437

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >