Gość praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Jan Fachowy fachowiec
|
Tak można. Jeśli powierzchnia nie jest spękana, myjemy
ją lekko ciepłą wodą z detergentem, czekamy aż wyschnie
i możemy malować, żeby mieć absolutny komfort
malowania.można pomalować umyta ścianę środkiem
gruntującym. Mnie tak powiedzieli malarze którzy robili u
mnie remont, i rzeczywiście, farba w łazience trzyma się
po dziś dzień, mimo ze to było już jakiś czas temu.
Aha, jak nie chcesz tego robić sam to dobrych ludzi
znajdziesz, tak jak ja to zrobiłem na fachowaekipa.pl |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline sp5es inżynier
|
|
|
| |
offline kerat majster
|
|
|
|
Czy na starą farbe latexową można położyć nową ?
«
Powrót do grupy: Technologie i materiały
Ostatnio na forum
- Minikoparka - jaka? Liczba postów: 43 Grupa: Technologie... To jest bardzo trafne obserwacja bo problem z trybami pracy jest właśnie taki że operator bez motywacji do oszczędzania paliwa zawsze wybierze tryb maksymalny b...
- Fotowoltaika Liczba postów: 184 Grupa: Technologie... Czy ktoś korzysta u siebie z banku energii? Rozważam takie rozwiązanie, ponieważ chciałbym lepiej wykorzystywać energię produkowaną przez fotowoltaikę. Przegląd...
- Maszyny do posadzek FloorMaster Cłapa Liczba postów: 24 Grupa: Technologie... Public Instagram Stories can contain everything from everyday moments to news, products, and creative content. Some users prefer a separate way to browse this m...
- Które rusztowanie lepsze ? Liczba postów: 86 Grupa: Technologie... Tak sobie przeglądałam ofertę SLV Group i spodobało mi się, że firma podchodzi do rusztowań dość szeroko. Na https://slv-group.eu/nasze-systemy/ opisane są trzy...
- spawanie Liczba postów: 73 Grupa: Technologie... Zdecydowanie polecam Wam sprawdzić stronę, na której znajdziecie firmy Tysweld - producent drutu spawalniczego , która w ofercie posiada wysokiej jakości druty....