Czy pod domek na działkę potrzebny jest fundament?

« Powrót do grupy: Robimy fundament

27 czerwca 2015, 09:11

Zgadzam sie: good 0 bad

Czy pod domek na działkę potrzebny jest fundament?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 czerwca 2015, 09:11

ogrodowy domek ! taki rekreacyjny

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 czerwca 2015, 10:44

Nie wydaje mi się:)
Możesz taki domek postawić na betonowych bloczkach, które nie są fundamentem, albo na podeście wykonanym z drewna - popatrz na zdjęcie tego domku http://ogrodosfera.pl/domek-drewniany-na-dzia lke-szwecja - on ma właśnie taki podest.
I wtedy plus jest taki, że od razu widać że to letniskowy, a nie jakiś całoroczny do zamieszkania.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 października 2023, 10:48

Ja poczekam jak będzie więcej wpisów . Jak na razie jest bardzo słabo.

Zgłoś | Cytuj | Link

25 lipca 2026, 20:39

Zależało mi na stworzeniu niewielkiego obiektu rekreacyjnego, który będzie wygodny w użytkowaniu i nie wymaga wielomiesięcznych prac budowlanych. Właśnie dlatego zainteresowałem się rozwiązaniami JDJ Kontenery. Ich kontener na działkę spełnił moje oczekiwania pod względem funkcjonalności oraz wyglądu. Firma pomogła dobrać odpowiednie rozwiązania, a gotowy obiekt został przygotowany bardzo starannie. To ciekawa opcja dla osób szukających praktycznej przestrzeni poza miastem.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 sierpnia 2026, 10:00

explore advanced online interactions through modern technology and virtual communication methods. virtual sex offers digital experiences designed for adults seeking new forms of connection and entertainment. discover innovative ways to interact through online platforms while enjoying private sessions and personalized experiences that combine technology convenience and modern approaches to digital relationships.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21292 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 353

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */