Gość: CarlosNaf praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: TimothyLem praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Wonderful write ups . Cheers |
|
| |
offline anna_czaja33 praktykant
|
UNDER STUDIO to nowoczesne biuro projektowania wnętrz w
Warszawie, specjalizujące się w kompleksowej aranżacji
wnętrz mieszkań, domów oraz przestrzeni komercyjnych.
Jako doświadczony architekt wnętrz Warszawa, oferujemy
usługi obejmujące każdy etap procesu projektowego – od
koncepcji, przez projekt wykonawczy, aż po nadzór autorski
nad realizacją. |
|
| |
Whoa many of awesome advice |
|
| |
| Reklamy Google | |
|
|
| |
Gość: Archiejef praktykant |
|
|
| |
offline osiem inżynier
|
Nie wiem jak wy, ale mnie denerwuje to ciągłe płacenie za licencje programów CAD. Dobrze pamiętam jak rozmawiałem z kolegą architektem i opowiadał mi o ZWCAD. Mówił, że mają fajny interfejs podobny do AutoCADa, ale co najważniejsze, to kupujesz licencję raz i korzystasz na zawsze. To ogromna różnica w porównaniu z tymi abonamentami! Swoją drogą, widziałem też, że oferują szkolenia i własne aplikacje dla różnych branż. Zastanawiam się czy to faktycznie sprawdza się w praktyce. Jak ktoś używał ZWCAD-a, dajcie znać! A jeśli kogoś interesuje temat to spójrzcie na https://szansa.net.pl/ |
|
|
Czy są eksperci?
«
Powrót do grupy: Wykańczamy budynek
Ostatnio na forum
- Pokój dla synka Liczba postów: 4 Grupa: Wykańczamy... Z własnego doświadczenia mogę powiedzieć że gdybyśmy urządzali pokój syna jeszcze raz od razu przewidzielibyśmy więcej miejsca do przechowywania. Na początku wy...
- Klimatyzacja Liczba postów: 119 Grupa: Wykańczamy... Największy błąd jaki widzę u znajomych po jakims czasie używania to wybór urządzenia tylko po cenie. Po kilku latach użytkowania bardziej docenia się cichą prac...
- Jakie kotły na paliwo stałe najlepsze? Liczba postów: 29 Grupa: Wykańczamy... I've tried many streaming apps, but M3U File Player stands out for its simple interface and smooth performance. It plays M3U playlists without issues and makes....
- Architekt Liczba postów: 46 Grupa: Wykańczamy... ZWCAD ma bardzo podobne skróty i interfejs jak AutoCAD, więc wchodzisz bez nauki od nowa.
- games Liczba postów: 2 Grupa: Wykańczamy... Ostatnio wracałem autobusem z Wrocławia i obok mnie siedział chłopak, który cały czas sprawdzał kurs Bitcoina. W końcu zaczął opowiadać koledze o kasynach krypt...