Czy to dobra firma??

« Powrót do grupy: Firmy budowlane

26 stycznia 2010, 14:51

Zgadzam sie: good 0 bad

Czy miał ktoś z Państwa do czynienia z tą firmą www.decostar.pl. Planuję zakup kostki u nich a nie wiem czy to dobra kostka?? z góry dziękuję

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 stycznia 2010, 15:29

Jeśli w grę wchodzi kostka brukowa to mogę polecić firmę Hata-Plus. Fachowcy, którzy znają się na swojej robocie :D

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 lutego 2010, 15:08

Użytkownik tomm1981 napisał: Czy miał ktoś z Państwa do czynienia z tą firmą www.decostar.pl. Planuję zakup kostki u nich a nie wiem czy to dobra kostka?? z góry dziękuję

Witam
Nie wiem jakie mają kostki brukowe ale płyty tarasowe mają dobre.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Pomoc przy termoodernizacji Liczba postów: 18 Grupa: Firmy budow... Będe wymieniał w dość starym domu ogrzewanie i rozważam pompę ciepła, fotowoltaikę. Słyszałem też o dofinansowaniach. W związku z tym, czy znajdę firmę, która o...
  • Czy ktoś z Was ostatnio kupował szambo betonowe Liczba postów: 5 Grupa: Firmy budow... Też szukacie miejsca na weekendowy wypad nad morzem? http://hotelwieniawa.com wygląda na dobrą opcję na odpoczynek i regenerację. Ktoś już tam nocował?
  • wesele w plenerze Liczba postów: 269 Grupa: Firmy budow... Jeśli planujecie komunię i potrzebujecie krzeseł, to warto rozważyć wypożyczenie. Zamiast kupować, można zaoszczędzić i skorzystać z oferty wypożyczalni, która....
  • Budowa domu jednorodzinnego Liczba postów: 369 Grupa: Firmy budow... Trudniejsza niż budowa bywa potem aranżacja i wyposażanie wnętrz. LED w łazience pod prysznicem to ciekawy sposób na stworzenie strefy relaksu w domu. Kolorowe....
  • Wizz Air Birmingham Office Liczba postów: 1 Grupa: Firmy budow... The Wizz Air Birmingham Office provides helpful customer support for passengers in the United Kingdom traveling with Wizz Air. The office assists travelers with...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20707 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 195

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >