Gość: Artof praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: Deresan praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline karolcia33 praktykant
|
|
|
| |
Gość: nnka praktykant |
|
|
| |
Gość: Ola4 praktykant |
naprawde uwazacie ze ogrodzenia panelowe sa bardzo tanie? chyba te z marketu ktore po roku trzeba malowac a duzy pies z latwoscia je powygina :( ja juz wiem ze drut musi miec 5 mm ocynk ogniowy i malowanie proszkowe no i podobno najlepiej jak firma produkujaca sama je zmontuje bo z montazem obcym roznie bywa ja juz jedna firme upatrzylam (widzialam ogrodzenie 4letnie tej firmy) ale nadal szukam po necie czegos sprawdzonego, moze ktos sie podzieli doswiadczeniem bo widze ze coraz wiecej tego typu ogrodzen sie pojawia,na co jeszcze zwrocic uwage. dzieki za wszelkie sugestie. |
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: bodek praktykant |
wszystko zależy od tego gdzie kupujesz. Podobnie jak
poprzednicy, ale przecież dotyczy to wielu dziedzin,
powiem, że warto zrobić zakupy z nieco wyższej półki
niż marketowa. |
|
| |
Gość: Ola4 praktykant |
|
|
| |
offline Drake90 majster
|
|
|
| |
Gość: Dares praktykant |
|
|
| |
offline Drake90 majster
|
|
|
|
Czy warto inwestować w ogrodzenie panelowe?
«
Powrót do artykułu: Czy warto inwestować w ogrodzenie... | «
Powrót do grupy: Ogród i działka
Ostatnio na forum
- Ogród na dachu - jakie rośliny sprawdzą się najlep... Liczba postów: 5 Grupa: Ogród i dzi... Rozchodniki i rojniki to trafny wybór, bo na dachu największym problemem jest cienka warstwa podłoża i przesuszanie. Warto do tego dołożyć macierzankę i rojnik....
- Jak odpowiednio nawadniać ogród? Liczba postów: 12 Grupa: Ogród i dzi... Przy naprawie maszyn rolniczych często liczy się szybki dostęp do odpowiedniej części. Ostatnio trafiłem na polecany mi sklep internetowy Agrosam, gdzie dostępn...
- Ogrodzenia aluminiowe drewnopodobne na wymiar Liczba postów: 28 Grupa: Ogród i dzi... Użytkownik Domon napisał: When i download motivational status video become very cool and want to do something new of the day. Video status for motivation
- Siłownia zewnętrzna czyli sport na świeżym powietr... Liczba postów: 52 Grupa: Ogród i dzi... Zdrowy styl życia to nie tylko dieta i aktywność fizyczna, ale też odpowiednie nawadnianie organizmu. Często zastanawiamy się, jaka woda jest najlepsza. Warto p...
- Pomysły na aranżację tarasu z użyciem stopni schod... Liczba postów: 9 Grupa: Ogród i dzi... Szukając optymalnych rozwiązań konstrukcyjnych dla domów na Warmii i Mazurach, trudno o lepszy wybór niż nowoczesna pergola z regulowanymi lamelami. Taki system...